Na Sp. Kamenščaku zapeli Fantje od Male Nedelje

Koncert vaških pevcev Fantje od Male Nedelje in predstavitev knjige avtorja Ludvika Rudolfa Nekaj besed o Mali Nedelje in njenih ljudeh

Prlekija-on.net, sreda, 18. september 2013 ob 23:42

Fantje od Male Nedelje

Na Spodnjem Kamenščaku, na območju kompleksa Pokrajinskega centra nevladnih organizacij - Mladinskega centra Prlekije je nedavno potekal kulturni in slavnostni dogodek.

Posvečen je bil uspešnemu razvoju prostovoljstva v različnih vsebinskih segmentih v pomurski regiji vključno s Prlekijo ter ubranitvi več tisoč slovenskih knjig in spomenika dr. Franca Miklošiča v času druge svetovne vojne.

Vaški pevci Fantje od Male Nedelje so izvedli svoj koncert, njihov vodja Ludvik Rudolf starejši pa je kot avtor predstavil knjigo "Nekaj besed o Mali Nedelji in njenih ljudeh". Knjige so še zmerom na razpolago in izdajatelj vas vabi, da si jih nabavite.

Prisotni gostje so se družili še dolgo v noč, saj je organizator poskrbel tudi za okrepčila. Projekt nastaja ob sodelovanju Ministrstva za šolstvo, znanost in šport - Urada RS za mladino, Ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, Mladinskega sveta Ljutomer in Občine Razkrižje ter Občine Ljutomer.

Reportažo iz dogodka si lahko ogledate tudi v spodnjem videu.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Kultura in izobraževanje