Klape še drugič letos napolnile ŠIC

Na koncertu so nastopile največje in največkrat nagrajene dalmatinske klape, Sveti Juraj HRM, Šufit, Cambi in Maslina

Prlekija-on.net, nedelja, 22. september 2013 ob 10:42
Klapa Maslina je za konec zapela in zaigrala Slakovo V dolini tihi in Avsenikovo Slovenija od kod lepote tvoje

Klapa Maslina je za konec zapela in zaigrala Slakovo V dolini tihi in Avsenikovo Slovenija od kod lepote tvoje

Po razprodanem koncertu marca letos, so se v Ljutomer ponovno vrnile največje in največkrat nagrajene dalmatinske klape. Nastopile so klape Sveti Juraj HRM, Šufit, Cambi in Maslina. Koncert v športni dvorani ŠIC Ljutomer, je bil tudi tokrat razprodan.

Klape so na koncertu, ki je trajal dobre tri ure, ponovno ustvarile izjemno vzdušje, kjer je tudi publika ves čas prepevala z njimi, saj so zapeli svoje največje in najbolj znane uspešnice ter številne priredbe znanih dalmatinskih in tudi slovenskih pesmi.

Klapa Sveti Juraj HRM je tako med drugim zapela pesmi Ribari in Ružo Crvena, klapa Šufit so zapeli tudi Cesarico in trenutno najbolj poslušan dalmatinski hit Ne diraj moju ljubav. Klapa Cambi je svoj nastop pričela z zimzeleno slovensko pesmijo Dan ljubezni, zapeli so tudi Ne more mi bit, ki je prejela nagrado za največkrat poslušano in predvajano pesem. Kot zadnja je nastopila klapa Maslina, ki so med drugim publiki zapeli pesmi kot so Maslina, Da te mogu pismom zvati, nastop pa končali s Slakovo V dolini tihi in Avsenikovo Slovenija od kod lepote tvoje.

Koncert, ki je potekal v športni dvorani ŠIC Ljutomer, je bil tudi tokrat razprodan in če ste tudi drugi nastop klap v Ljutomeru zamudili, si boste lahko pozneje priskrbeli spominski DVD, saj je bil koncert v celoti sneman.

Nekaj foto in video utrinkov pa si lahko ogledate tudi spodaj.














Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno