Jesenska modna zabava v Cityparku

Bogat izbor modne ponudbe so predstavljali vrhunski slovenski manekeni in manekenke

Prlekija-on.net, ponedeljek, 23. september 2013 ob 11:201
Modna zabava v Cityparku, foto: Peter Klinc in Robi Krumpak

Modna zabava v Cityparku, foto: Peter Klinc in Robi Krumpak

Ob koncu tedna je priljubljeno nakupovalno središče Citypark v Ljubljani, svoje obiskovalce povabilo na prav posebno jesensko modno revijo, kjer so predstavili bogato ponudbo blagovnih znamk za vsak žep. Pravzaprav kar na dve, na katerih so predstavili nove modne smernice za jesenske dni. Bogat izbor modne ponudbe, ki jo najdete v njihovih trgovinah, so predstavljali vrhunski slovenski manekeni in manekenke, ki so tokrat na modno pisto vnesli še nekaj svojega igralskega talenta. Obe reviji  pa je povezoval simpatični radijec Jean Frbežar.

Modna revija kot običajni dan v parku
Si predstavljate, da vas budilka zbudi ob 6. uri zjutraj? In greste najprej na tek v park? No, tako so začeli z modno revijo, nadaljevali s kofetkanjem v parku, pa kosilom, poslovnim sestankom, druženjem pred zabavo in z zmenkarijami. Jesenska modna pripoved s pravim konceptom, ki se je mojstrsko prepletal od jutranje rekreacije do večerne zabave v parku. Na modni pisti sta se pravim manekenom in manekenkam pridružili še slavni mamici s svojima otrokoma; Špela Perc s sinom Zoltanom in Nada Brezec s hčerko Niko.

Prvo modno revijo so popestrili še z izhodom, v katerem so se po parku sprehodili tudi štirinožni prijatelji. Pevka Alya je v park pripeljala svojo Auro, s psičkom se je sprehodila Tjaša Kokalj, kar dva psička pa je na modni sprehod popeljala Manja Plešnar.

Zanimiva je bila tudi druga, večerna modna revija, prav tako tematsko zastavljena z bogato Cityparkovo ponudbo blagovnih znamk za vsak žep, le da so tokrat v park vnesli še precej več glasbe. Med enim izhodom je navdih v parku za svoje rime našel raper Trkaj, izhod zaljubljencev pa je pospremil nastop odlične vokalistke Ditke.

Revija se je zaključila spektakularno; z uprizoritvijo elegantne zabave na prostem, na katero so bili v večernih toaletah povabljeni vsi modeli, zraven je na violino igrala Lucija Mlakar, šampanjec pa sta v elegantnih oblekah razdelila break dance plesalca. Zabava je dosegla vrhunec še z nastopom glasbene skupine M.A.D., ki so odlično odpeli in odplesali enega največjih hitov ta hip, Blurred lines.

TUNČEK torek, 24. september 2013 ob 19:20

Krüha in iger so fčosik rekli, da je treba gda smo f krizi. In to nan dovlejo, še napre mo pa hodili oblečeni pofprečno priftošlni primerno.

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Slovenija