Vrhunski športniki in športnice prejeli popotne liste Republike Prlekije

Športniki so na svoji poti po Prlekiji, obiskali tudi sedež Naše Republike Prlekije v Železnih Dverih

Prlekija-on.net, četrtek, 26. september 2013 ob 21:53
Vrhunski športniki in športnice so obiskali sedež Republike Prlekije

Vrhunski športniki in športnice so obiskali sedež Republike Prlekije

Uprava za obrambo Maribor je v sodelovanju s Športno enoto Slovenske vojske v četrtek, 26. septembra, ob 9. uri v športni dvorani Ljutomer ŠIC, organizirala obisk vrhunskih športnic in športnikov, zaposlenih v tej enoti, v Prlekiji.

Vrhunski športniki in športnice obiskali Prlekijo
Vrhunski športniki in športnice obiskali Prlekijo

Športniki pa so na svoji poti po Prlekiji, obiskali tudi sedež Naše Republike Prlekije v Železnih Dverih. Med drugim pa so imeli tudi rekreativni pohod po Jeruzalemu in okolici, vmes pa kratko predavanje dr. Mirana Puconje o panonskem človeku in Prlekiji, ogledali so si proizvodnje v podjetju P&F Jeruzalem Ormož v Ormožu ter svoj obisk sklenili v zidanici Malek.

Na sedežu vlade Republike so športniki prejeli popotne liste Naše Republike Prlekije in bili pogoščeni z dobrotami, katere je pripravila družina Belec. Udeleženci so bili presenečeni nad lepotami in dobrotami. Tokrat so spoznali del naše kulture, katera je večini športnikov neznana. Novi člani Republike Prlekije pa bodo zelo dobri promotorji saj bodo preko svojih športnih dosežkov promovirali našo pokrajino. Člani Društva Künštni Prleki so poskrbeli za zabavni program vrhunskih športnikov. Ob tem je bila posnet tudi prispevek za POP TV.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno

Postavljanje mlaja v Orehovcih

V Orehovcih so postavili mlaj

nedelja, 28. april 2024 ob 09:15
Prljavo kazalište

Kdo bo letos zbudil Ormož?

petek, 26. april 2024 ob 14:46