Znani Slovenci zavzeli absolventski Zakintos

Znani Slovenci so skupaj z absolventi agencije Collegium zavzeli grški otok Zakintos in poskrbeli za najboljšo slovensko zabavo v Grčiji

Prlekija-on.net, sobota, 28. september 2013 ob 17:49
Absolventski izlet 2013, foto: Marko Delbello Ocepek

Absolventski izlet 2013, foto: Marko Delbello Ocepek

Kaj imajo skupnega Kingstoni, Mambo Kingsi, radijski moderator in producent Tadej Bricelj in nekdanji Mister Slovenije Peter Klinc? Poleg prijateljskih navez tudi to, da so letos skupaj z absolventi agencije Collegium zavzeli grški otok Zakintos in poskrbeli za najboljšo slovensko zabavo v Grčiji.

Spoznavni večer, zabava s togami, grafik party, špricanje in polivanje s svetlečimi barvami, čofotanje v morju, vsakodnevnih 30 stopinj celzija na prelepih peščenih plažah, odlični didžeji, še boljši animatorji, najboljše glasbene zasedbe – vse to in še več je ponudil tokratni absolventski izlet. Kingstoni so že prava stalnica in so tokrat v Grčijo prišli že dvanajstič. »Resda smo Kingstoni na absolventu bili letos že velikokrat a vedno v teh žurih najdemo nekaj novega... vedno nek nov izziv. Daleč od tega, da bi nam bilo vseeno, kako pristopimo k žurki, ki je nekaka krona Absolventa. Letos je bilo seveda enako... Vsako leto je že tradicija, da kakšna naša pesem postane himna absolventa. In ko vidiš, kako množica absolventov žura, pleše na tvoj komad, je to neke vrste super nagrada. Upamo, da to doživimo še čimvečkrat!«

Da je bilo vzdušje prav vsak dan zanimivo, je ves čas mikrofon vihtel radijski moderator in producent Tadej Bricelj, ki seveda tako kot nekdanji najlepši Slovenec Peter Klinc ni izpustil nore zabave z Mambo Kingsi.

Člani zasedbe Mambo Kings so lani prvič nastopili na absolventskem izletu in poskrbeli za navdušenje prav vseh, zato so tudi letos bili v začetni postavi največje slovenske zabave v Grčiji. In scenarij ni bil kaj dosti drugačen lanskemu. Fantje so igrali vse do zgodnjih jutranjih ur, saj jih absolventi preprosto niso želeli spustiti z odra. »Občutek je odličen, na odru vedno daš vse od sebe, ko vidiš, kako dobro te sprejmejo. Imeli smo nekaj dni za počitek, tako da je tudi grško sonce bilo kot na mestu, da si pred novimi nastopi napolnimo baterije,« je zaupal Mambo Kings Goran Vasilijević Vasko. Ob znanih domačih zasedbah pa so prišli še eni ljubljenci slovenskega občinstva, ki večkrat v letu zatresejo glasbene odre po vsej Sloveniji. Preden so se absolventi zares poslovili in odšli z Zakintosa so z uspešnico Blam Blam ter številnimi drugimi navdušili člani zasedbe Dubioza Kolektiv.

Collegium ob koncu poletja ter začetku jeseni že kliče nasvidenje Absolventski izlet 2014 in pozdravlja prihod zime – še z enim spektaklom, ki se bo letos pod slovensko taktirko odvil prvič: Velikim Ski Openingom in Knock Out festivalom sredi decembra v francoskem Orcieresu.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Slovenija