V Orehovcih je potekal bolšji sejem

Turistično društvo Majolka iz Orehovcev, prireja vsako prvo nedeljo v mesecu bolšji sejem

Marjan Slavič, nedelja, 6. oktober 2013 ob 23:44
Bolšji sejem v Orehovcih

Bolšji sejem v Orehovcih

Turistično društvo Majolka iz Orehovcev, prireja vsako prvo nedeljo v mesecu bolšji sejem v prostorih PGD Orehovci. Tudi to nedeljo, 6. oktobra, je bilo zelo živahno ob številnih stojnicah, ki so jih tokrat postavili zaradi slabega vremena v dvorano gasilskega doma v Orehovcih.

Na stojnicah se je tudi tokrat lahko našlo za vsakega kupca nekaj. Predvsem pa je pohvalno, da je ta sejem odlična priložnost za ponudbo ne samo »kramarije« ter odsluženih predmetov, ampak tudi za ponudbo izdelkov domače obrti. Predvsem so to izdelki iz lesa, vrbinega šibja - »pintovca«, medičarstva, ročno izdelanega nakita in lokalnih dobrin ter izdelkov.

Bolšji sejem, ki poteka v Orehovcih že 4. leto, se je zelo uveljavil in privabil veliko tistih, ki ponujajo razno kramo, staro kmečko orodje, izdelke domače obrti in rokodelstva, itd... Spodbudno pa je, da je vedno več takšnih kupcev, ki iščejo vse to, kar se ponuja na sejmu in tudi takšnih, ki iščejo kakšen primerek za dopolnitev svoje zbirke starin, orodja ali spominka. Skratka za vsakega se lahko najde nekaj, seveda pa je to odlična priložnost za druženje z ljudmi in polepšanje lepega nedeljskega dopoldneva.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno