Ustanovili Občinski odbor Državljanske liste Ljutomer

Člani Občinskega odbora Državljanske liste Ljutomer so za predsednika OO DL Ljutomer soglasno izvolili Roberta Pregrada

Prlekija-on.net, torek, 8. oktober 2013 ob 08:1711

Ustanovitev OO DL Ljutomer

V ponedeljek, 7. oktobra, je na pobudo iniciativnega odbora v Ljutomeru bil ustanovljen Občinski odbor Državljanske liste Ljutomer.

Med drugim so bili prisotni podpredsednik DL Alojz Selišnik, minister za promet in infrastrukturo Samo Omerzel, poslanec DL Branko Kurnjek in sekretar DL Igor Bordon. Na ustanovitev so povabili tudi predstavnike partnerskih koalicijskih strank iz Ljutomera.

Dogodek se je odvijal v prijetnem vzdušju pri »Starem hrastu« v Radomerju. Člani Občinskega odbora Državljanske liste Ljutomer so za predsednika OO DL Ljutomer soglasno izvolili Roberta Pregrada. Predstavniki DL so odprti za nove ideje, predloge in rešitve.

Kata Strofa torek, 8. oktober 2013 ob 12:47

Sami maheri... Haha

kreks torek, 8. oktober 2013 ob 13:18

Bo popust pri tisku propagandnega gradiva, samo 100 tisoč ojrov.

jozejuz torek, 8. oktober 2013 ob 18:35

Malo sem zmeden. V kratkem smo videli že ustanovitev dveh novih občinskih odborih, ampak so akterji isti, kot že vsa leta v politiki. Prekladajo se iz ene stranke/liste v drugo. Če želi kdo pri nas obrniti politiko v drugo smer, bo potrebno kaj več izvirnosti. Ker to nakazuje spet samo na osebno korist določenih ljudi, ker če imaš neke poglede, koristne za občane, potem vztrajaš pri nekih načelih, ki jih določena stranka zagovarja in se ne prekladaš kot klada sem ter tja, kjer bo "kaj kapnilo".

edenpac sreda, 9. oktober 2013 ob 00:27

Ploskač Ploskač tü pod storim hratom pa se dosti politike pa zborov godi Hjooj pa to Hihihi

Kata Strofa sreda, 9. oktober 2013 ob 07:44

@jozejuz, predstavljajo jim dragocene izkušnje izvenparlamentarizma, ker to čaka tudi DL Nasmeh

Ivek četrtek, 10. oktober 2013 ob 08:36

Veliko strank še ne pomeni demokracijo.

Demokracija so stranke na oblasti, ki so izvoljene, ker komunicirajo z ljudmi, prislušajo predloge in uresničjo zahteve državljanov. (In tisto kar so obljubile pred volitvami)


Ivek četrtek, 10. oktober 2013 ob 13:30

Da ne bo pomote.
Stranke, ki so sedaj na oblasti in tiste, ki so bile prej niso Demokracija.

Kata Strofa petek, 11. oktober 2013 ob 11:46

Demokracija pomeni oblast ljudstva in hkrati s tem veliko odgovornost smrdljivih političarskih zadnjic, da zagotavljajo javno dobro in stremijo k blagostanju družbe. V kolikor tega ne zagotavljajo, ima ljudstvo vso pravico, da jih odpokliče s funkcij. Lahko pa tudi sami odstopijo, samo tega ne bomo doživeli niti 30. februarja...

Boško petek, 11. oktober 2013 ob 14:25

No ja eden drugemu pamet solijo in perejo možgane... Hjooj

vlasta ponedeljek, 14. oktober 2013 ob 13:09

v normalni državi i družbi, bi se politična stranka odrekla recimo enega Kusteca, ker je kot ravnatelj delal malverzacije z gimnazijskim denarjem. ampak pri nas je pač normalno da se takpe zadeve pod tepih porinejo, šef stranke je minister za notranje zadeve, tako da to ni slučaj.

circle ponedeljek, 16. december 2013 ob 12:02

Vidim da je še par stolov fraj,če se bo dobro jedlo in pilo bi eno pristopno izjavo.Saj se zato zbirate,ne?

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Politika