Millennium si je v Logatcu priigral drugo zmago v sezoni

Pomurske rokometašice so kljub številčni prednosti nasprotnic slavile že drugič v sezoni

ŽRK Millennium, četrtek, 17. oktober 2013 ob 09:16
ŽRK Millennium

ŽRK Millennium

V soboto, 12.10.2013 se je ŽRK Millennium na tekmo v Logatec odpravil le z desetimi rokometašicami, saj jih žal že v začetku sezone pestijo poškodbe. Vendar so kljub temu z zelo dobro igro premagale domačinke RK Adria Transport Logatec. Igro so že takoj odprle s hitrim zadetkom in rezultatsko prednost držale skoraj celotni prvi polčas.

Proti koncu polčasa so rokometašice Logatca s šestimi zaporednimi zadetki postavile rezultat ob polčasu 14:10. V drugi polčas so znova boljše vstopile Pomurke, ki so razliko uspele zmanjšati na le gol zaostanka (15:14).

Rokometašice Milleniuma so z mirnejšo igro v končnici tekme prišle do druge zmage v ligi s končnim rezultatom 22:25. Pri Millenniumu je največ 9 zadetkov dosegla Sabina Kubrus, za Logatec pa Brina Bole, ki je prispevala pet zadetkov.

Rokometašice bodo že to nedeljo imele možnost za tretjo zmago v sezoni, saj se bodo na domačem terenu v Radencih pomerile z ekipo Rokometnega kluba Ljubljana.

RK Adria Transport Logatec – ŽRK Millennium 22:25 (14:10)
Športna dvorana Logatec, 100. Sodnika: Fajdiga, Teršek

RK Adria Transport Logatec: Puntarič, Lukan 2, Bakič, Mesec 2, Hvala, Petrovčič 4, Grm, Bole 5, Kunc, Berzelak, Železnik 2, Kožar 2, Drolc 3, Čebular, Cepič, Tomasovič 2.
ŽRK Millennium: Domanjko, Kreft 2, Kolosovski, Šijanec 4, Kurbus 9, Petrovič 6, Kaučič 1, Vrbnjak, Varga 3, Vojsk.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Šport