V knjižnici se vedno nekaj dogaja

V Knjižnici Franca Ksavra Meška Ormož so ta teden pripravili dve prireditvi za otroke

Špela Borko, četrtek, 17. oktober 2013 ob 16:32
Pravljična urica

Pravljična urica

V tem tednu smo v Knjižnici Franca Ksavra Meška Ormož pripravili dve prireditvi za otroke. V torek, 15. oktobra, smo vsem udeležencem Pikine bralne značke podelili priznanja, značke in knjižne nagrade. Ob tej priložnosti smo povabili Piko, da jim je tudi ona čestitala in jih zabavala s svojo navihanostjo. Dodatna popestritev je bil žongler Matjaž Kekec. Ker smo prireditev izpeljali na grajskem dvorišču, je lahko pokazal vse svoje spretnosti tudi na monociklu.

Bralno značko je osvojilo 25 otrok, od tega 11 iz Slovenije, 1 iz Avstrije in 13 iz Hrvaške. Vsem še enkrat iskreno čestitamo.

V sredo, 16. oktobra, smo se znova zbrali na pravljični urici, na kateri smo spoznali zgodbico Najlepše darilo Jonathana Emmetta. Naše druženje je bilo v znamenju jeseni, saj smo se pogovarjali o njenih pisanih barvah, kostanjevih dišavah, okusih in šelestečih zvokih. Tudi ustvarjanje po pravljični uri je bilo obarvano v jesenske barve.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Kultura in izobraževanje