64-letnik iz Cezanjevcev, ki se je poškodoval med delom s traktorjem, umrl

Poškodovan še je uspel priti do bližnje lokalne ceste, kjer so ga našli mimoidoči, ki so obvestili reševalce

Prlekija-on.net, petek, 18. oktober 2013 ob 07:56
Pokojni je umrl v bolnišnici

Pokojni je umrl v bolnišnici

V četrtek, 17. oktobra v večernih urah, je bil OKC PU Murska Sobota s strani Splošne bolnišnice Murska Sobota obveščen, da je zaradi poškodb zadobljenih v delovni nesreči, umrl 64-letni občan iz okolice Ljutomera. Po naših podatkih gre za domačina iz Cezanjevcev.

Policisti in kriminalisti so z ogledom kraja in z zbiranjem obvestil ugotovili, da se je pokojni okrog 12. ure s traktorjem in pripetim obračalnikom za travo (pajek), odpeljal na bližnji travnik z namenom, da obrne pokošeno travo.

Ko je pokojni začel z delom je najverjetneje zaradi neustreznega nagiba terena želel spremeniti nagib obračalnika in sicer na način, da obračalnika in traktorja ne bi zaustavil. To je imelo za posledico, da ga je obračalnik z notranjimi vilicami, katere se vrtijo navznoter zagrabil za hlače in ga spodnesel pod obračalnik. Med padcem sta ga zadeli vilici, kateri sta ga vrgli v nasprotno smer in sicer nazaj proti traktorju ter ga z udarci poškodovali.

Tako poškodovan je nato uspel priti do bližnje lokalne ceste, kjer so ga našli mimoidoči, ki so obvestili reševalce. Z ogledom kraja nesreče in z zbiranjem obvestil se bo še nadaljevalo.

O nesreči sta bila obveščena tudi preiskovalni sodnik in okrožni državni tožilec, ki pa nista prišla na kraj.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Črna kronika