Judo Ljutomer open 2013 in finale 2. slovenske judo lige v Ljutomeru

Na tekmovanju je nastopilo 230 tekmovalcev iz Hrvaške in Slovenije (24 klubov)

Prlekija-on.net, ponedeljek, 21. oktober 2013 ob 11:35
Judoisti TVD Partizan Ljutomer

Judoisti TVD Partizan Ljutomer

V Ljutomeru, v športni dvorani ŠIC, je v soboto, 19. oktobra, potekalo tekmovanje Judo Ljutomer open 2013 in finale 2. slovenske judo lige. Na tekmovanju je nastopilo 230 tekmovalcev iz Hrvaške in Slovenije (24 klubov).

Od prleških judoistov so v svojih kategorijah, ki so štele za skupno uvrstitev, zmagali Hana Mazouzi - do 57 kg (U-16), Uroš Vozlič - do 60 kg (U-16), Maša Štuhec - do 63 kg (U-14), Nina Magdič - do 52 kg (U-14) in Gašper Rudolf - do 50 kg (U-14). Drugo mesto je osvojila Nika Dajčar - do 52 kg (U-14).

Tekmovanja so se udeležili tudi Marsel Majcen, Dani Mavrič in Luka Virag, ki pa niso osvojili medalje. V skupni uvrstitvi je pokal za prvo mesto osvojil JK Slovenj Gradec, drugi je bil JK Z'dežele Sankaku Celje, tretji TVD Partizan Ljutomer, četrti JK Ravne, peti pa JK Lendava. V starostni skupini U-12, katere tekmovanje je imelo namen nabiranja novih izkušenj (rezultat ni štel v skupno uvrstitev), so bili tekmovalci razdeljeni v skupine po štiri glede na težo in spol.

V finalu 2. slovenske judo lige slavili JK Slovenj Gradec
Po tekmovanju Judo Ljutomer open se je odvijal še finale 2. slovenske judo lige 2013. Nastopilo je šest ekip, med njimi tudi dve pomurski ekipi.

Rezultati njihovih dvobojev:

TVD Partizan Ljutomer : Judo šola Maribor 3:4 (25:40)
Za Ljutomer so zmagali Grega Novak, Patrik Vojsk in Robert Štefanec.

JK Beltinci : Judo šola Maribor 2:5 (20:41)
Za Beltince sta zmagala Bogdan Lešnjak in Marko Žgajner.

TVD Partizan Ljutomer : JK Beltinci 5:2 (50:20)
Za Ljutomer so zmagali Grega Novak, Žiga Šendlinger, Gregor Ivajnšič, Narsej Lackovič in Robert Štefanec, za Beltince pa Bogdan Lešnjak in Marko Žgajner.

TVD Partizan Ljutomer : JK Slovenj Gradec 3:4 (25:40)
Za Ljutomer so zmagali Grega Novak, Žiga Šendlinger in Robert Štefanec.

TVD Partizan Ljutomer : JK Drava Ptuj 4:2 (40:20)
Za Ljutomer so zmagali Uroš Vozlič, Anže Resnik, Narsej Lackovič in Patrik Vojsk, Žiga Šendlinger pa je iztržil neodločen rezultat.

Končni vrstni red
  1. JK Slovenj Gradec
  2. Judo šola Maribor
  3. TVD Partizan Ljutomer
  4. JK Drava Ptuj
  5. -6. JK Beltinci in JK Šiška


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Šport