Srečanje starejših občanov občine Veržej starih nad 70 let

Srečanja se je udeležilo veliko število občanov iz vasi Veržej, Banovci in Bunčani

Jože Žerdin, četrtek, 24. oktober 2013 ob 10:25
Srečanje starejših občanov občine Veržej

Srečanje starejših občanov občine Veržej

Občina Veržej je skupaj z župnijo Veržej in Društvom upokojencev Veržej v petek, 18. oktobra, v Kovačičevi dvorani Zavoda Marianum v Marijanišču v Veržeju pripravila srečanje starejših občanov starih nad 70 let.

Srečanja se je udeležilo veliko število občanov iz vasi Veržej, Banovci in Bunčani. Vse občane so pozdravili župan občine Veržej Slavko Petovar, domači župnik Jože Brečko in predsednik društva upokojencev Veržej Ernest Arih. To srečanje pripravljajo vsako leto v jesenskem času, predvsem z namenom, da se spomnijo svojih občanov. Župan se jim je zahvalil, da so veliko postorili za občino in njen napredek in da še naj naprej sodelujejo v raznih društvih, kot so  do sedaj.

Kulturni program so jim pripravili malčki iz vrtca Veržej, zapel je tudi nekaj prleških pesmi Veržejski kvintet. Otroci iz vrtca so jim naredili v spomin majhna darila. Po srečanju so vsi skupaj odšli na kosilo v jedilnico Marijanišča, kjer so obujali spomine na prehojene poti.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno