V Mariboru moril Radenčan

Ustrelil je lastnika podjetja, v katerem je delal, nato še njegovega sina in si na koncu sodil sam

Prlekija-on.net, četrtek, 24. oktober 2013 ob 18:29
Policija

Policija

V Mariboru so v četrtek, 24. oktobra, okoli poldneva obravnavali nov dogodek, pri katerem je prišlo do uporabe strelnega orožja. Na kraju so bili policisti, ki so objekt, v katerem je do streljanja prišlo, ustrezno zavarovali.

Policisti so v neprebojnih jopičih in čeladah vstopili v objekt na Aljaževi ulici v Mariboru, kjer je prišlo do streljanja in v objektu našli tri mrtve osebe.

Neuradno naj bi morilec prihajal iz Radencev, ki je od gradbenega podjetja v Mariboru, v katerem je delal, hotel izterjati dolg. Pri tem je očitno prišlo do prepira, kjer je morilec pograbil pištolo in najprej ustrelil lastnika podjetja, nato še njegovega sina in si na koncu sodil sam.

Podjetje, v katerem se je zgodilo streljanje, ima blokirane račune, po podatkih Ajpesa je lansko leto podjetje zaključilo s skoraj 222.000 evri izgube. Podjetje je tudi na seznamu davčnih dolžnikov. Po podatkih DURS-a, je uvrščeno na seznam podjetij, ki državi dolgujejo od 50.000 do 100.000 evrov.

To je bilo v 24 urah že drugo streljanje v Mariboru. V sredo sta v streljanju bila ranjena dva človeka.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Črna kronika