Masaker še drugič razprodan

Naslednje leto se režiser filma Boštjan Zorko, namerava predstaviti še na Grossmannovem festivalu in po drugih krajih v Sloveniji

Klavdija Bec, torek, 29. oktober 2013 ob 09:36
Ponovitev filma Masaker 2

Ponovitev filma Masaker 2

Po odmevni premieri grozljivke Masaker 2: Graba brez povratka si režiser filma Boštjan Zorko, ni niti predstavljal, da bodo kmalu pošle tudi vstopnice za prvo ponovitev filma, ki je bila v soboto, 26. oktobra, v KUS-u v Sv. Juriju ob Ščavnici.

Masaker 2 - Graba brez povratka
Masaker 2 - Graba brez povratka

Pred in po predvajanju filma je Sonja Karlo – igralka v filmu in predsednica Ljubiteljskega dramskega društva –  znotraj katerega deluje tudi filmska sekcija Z-Team, z Boštjanom Zorkom vodila tudi kratek pogovor, v katerem smo med drugim lahko izvedeli, da se kmalu obeta že naslednja ponovitev. Ljubiteljski filmar iz Kutincev pa se z grozljivko, v kateri je poskrbljeno tudi za smeh, naslednje leto namerava predstaviti še na Grossmannovem festivalu in po drugih krajih v Sloveniji. Ponovitev filma si je ogledal tudi župan Anton Slana in se domačim filmarjem zahvalil, da nadaljujejo s tradicijo snemanja filmov v Prlekiji, s katero je pred več kot sto leti s prvim filmskim zapisom začel pionir slovenskega filma Karol Grossmann.


Več v Glasba in film