Dvorec Rakičan zavzele čarovnice

Na prireditev je prišla nepopisna množica obiskovalcev iz vseh krajev in koncev Slovenije

Bojan Sobočan, četrtek, 31. oktober 2013 ob 19:32
Ples - Noč čarovnic

Ples - Noč čarovnic

V četrtek, 31. oktobra, so se v popoldanskih urah v Dvorcu Rakičan odvijali Srednjeveški dnevi, po 15. uri pa so prišle tudi čarovnice, ki so poskrbele za zabavo do jutranjih ur.

Takrat so odprli prireditev Ples - Noč čarovnic, z nastopom KUD Prekmurski rogisti. Sledile so čarovniške ustvarjalnice – izdelovanje čarovniških klobukov in palčk, čarobne slikarije, prijazni duhci; poslikava obraza, izdelovanje čarobnih laternic; čarovniški ples in rajanje; izbor naj MINI čarovnice/čarovnika z zanimivimi nagradami ter nastop mladih talentov glasbene delavnice Popsing.

Prikazali so tudi lov na čarovnico, sojenje čarovnici ter sežig le-te. Med prireditvijo je potekal tudi ognjeni šov, s plesnim nastopom se je predstavila skupina Mystique Show Group, zaplesale pa so čarovnice, kjer so izbrali najlepšo in najglasnejšo ter jim podelili nagrade. Na prireditev je prišla nepopisna množica obiskovalcev iz vseh krajev in koncev Slovenije, ki se je zvečer zabavala z ansamblom Modrijani, Niko Zorjan in Blue Planet do zgodnjih jutranjih ur.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno