Kadrovske spremembe na Policijski upravi Murska Sobota

Imenovali so novega vodjo Sektorja uniformirane policije, Operativno-komunikacijskega centra, komandirja PMP Petišovci in tiskovno predstavnico za odnose z javnostmi

Prlekija-on.net, četrtek, 7. november 2013 ob 10:06
Generalni direktor policije je v mesecu oktobru imenoval novega vodjo Sektorja uniformirane policije, Operativno-komunikacijskega centra, komandirja Postaje mejne policije Petišovci in tiskovno predstavnico za odnose z javnostmi.

Vodja Sektorja uniformirane policije PU Murska Sobota je postal 43-letni Borut Kocet. V svoji poklicni karieri je Borut Kocet opravljal dela in naloge na različnih delovnih področjih vse od policista, pomočnika komandirja, komandirja do policijskega inšpektorja v Službi direktorja.

Vodja Operativno-komunikacijskega centra PU Murska Sobota je postal 43-letni mag. Dejan Bagari. V svoji poklicni karieri je Dejan Bagari opravljal dela in naloge na različnih delovnih področjih vse od policista, policista - kriminalista, pomočnika komandirja, komandirja do policijskega inšpektorja v Službi direktorja.

Komandir Postaje mejne policije Petišovci je postal 36-letni Janko Šobak, ki je pred tem opravljal dela in naloge policijskega inšpektorja v oddelku za državno mejo in tujce na Sektorju uniformirane policije. Pred tem pa je opravljal dela in naloge na različnih policijskih postajah.

Z mesecem oktobrom pa je uradno postala predstavnica za odnose z javnostmi PU Murska Sobota Suzana Rauš, ki je prej opravljala dela in naloge kriminalistične inšpektorice na Sektorju kriminalistične policije.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Kultura in izobraževanje