Ljutomer dobil tekmo preobratov

Avto Rajh Ljutomer - Šmarje pri Jelšah 3:2 (1:0)

Prlekija-on.net, torek, 12. november 2013 ob 16:05

Avto Rajh Ljutomer - Šmarje pri Jelšah

V soboto, 9. novembra, je ekipa Avto Rajh Ljutomer, v 12. krogu 3. SNL-vzhod, gostila ekipo Šmarje pri Jelšah ter zmagala s 3:2.

Tekma se je igrala na mrzlo in deževno soboto, Ljutomer pa je do vodstva prišel v 13. minuti, ko so iz ene redkih priložnosti v prvem polčasu dosegli gol. Uspešen je bil Niki Slana. Do vodstva Ljutomera so gostje imeli kar nekaj priložnosti, da bi povedli, a jim to ni uspelo. Tudi po golu Ljutomera, so bili gostje nevarnejši in veliko napadali, a je rezultat do konca polčasa ostal nespremenjen. Ob koncu prvega polčasa je začelo še močneje deževati.

Zaradi mokre površine je bila igra hitra, gostje pa so v drugem polčasu svoje priložnosti le izkoristili ter po preobratu prišli do vodstva z 2:1. Zadela sta Goran Čuček v 49. in Žiga Vraničar v 63. minuti. Ljutomer jim je nato vrnil z enako mero, dosegel dva gola in tekmo obrnil v svojo korist. V 80. minuti je zadel Miha Rakovec, v 83. minuti pa je končni rezultat 3:2 postavil Luka Ciglarič. V 92. minuti je Tomaž Podgorelec pri domačih dobil rdeč karton, kar pa ni vplivalo na rezultat.

Ljutomer trenutno zaseda 4. mesto na lestvici.

Avto Rajh Ljutomer - Šmarje pri Jelšah 3:2 (1:0)
100; Slana 13., Rakovec 80., Ciglarič 83.; Čuček 49., Vraničar 63.

Avto Rajh Ljutomer: Küzma, Bertalnič, Kristl (76./Ciglarič), Žinko, Brumen (65./Feguš), Slana, Kardinar (46./Piberčnik), Rakovec, Šnajder, Podgorelec, Kocuvan; trener: Boštjan Zemljič.

Šmarje pri Jelšah: Serdar, Stiplošek, Mraz, Jančič, Čuček, Vraničar, Mauher, Drofenik, Krsnik (73./Zdovc), Firšt, Asllanaj (54./Križanec); trener: Radko Kvas.

Ostale tekme:
Nafta 1903 - Tromejnik G-Sukič 4:0 (2:0)
Dravinja Kostroj - Aha Emmi Bistrica 3:0 (1:0)
Drava Ptuj - Rakičan 0:1 (0:0)
Avto Škafar Beltinci - Odranci 1:4 (1:1)
Čarda Martjanci - Fosilum Šentjur 2:1 (2:1)
Grad - Malečnik 0:0 (0:0)

V spodnjem videu si lahko ogledate nekaj igre iz prvega polčasa, prvi gol Ljutomera in kar nekaj priložnosti gostov, ki jih niso izkoristili.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Šport