Pričetek študentskega veselega decembra s Prekmursko gibanico

Najboljša in največja prekmurska zabava v štajerski prestolnici bo potekala v torek, 3. 12. 2013 na Štuku

Prlekija-on.net, sreda, 13. november 2013 ob 20:33
Študenti bodo veseli december letos pričeli v Mariboru na tokrat že 17. Prekmurski gibanici. Najboljša in največja prekmurska zabava v štajerski prestolnici bo potekala v torek, 3. 12. 2013 na Štuku. Klub prekmurskih študentov tudi letos obljublja nepozabno druženje in zabavo ob popularnih glasbenih ritmih. Nastopile bodo glasbene skupine Tropik, Weekend band in Mambo kings.

Prekmurska gibanica s Čuki
Lani so na Prekmurski gibanici žurali s Čuki

Klub prekmurskih študentov v Mariboru pripravlja že 17. Prekmursko gibanico, ki bo v torek, 3. decembra 2013, otvorila praznično decembrsko vzdušje. Potekala bo na že tradicionalni lokaciji na mariborskem Štuku s pričetkom ob 20:00. Za obiskovalce bo brezplačno na voljo originalna prekmurska gibanica, organizator pa obljublja odlično zabavo ob vsem dobro poznanih glasbenih ritmih. Namen prireditve je združiti prekmurske študente iz različnih univerzitetnih mest, pritegniti mlade iz drugih krajev Slovenije ter ob nepozabnem vzdušju promovirati bogato prekmursko kulturo.

Letos bo na Prekmurski gibanici kot prva nastopila mlada glasbena skupina iz Prekmurja, skupina Tropik. Kot drugi bodo po odličnem nastopu na 16. Prekmurski gibanici vzdušje ustvarili vsem že dobro poznani fantje iz skupine Weekend band, ki pripravljajo nova glasbena presenečenja prav za ta dogodek. Za vrhunec večera KPŠ letos nostalgično gosti glasbeno skupino Mambo kings.

Vstopnice bo mogoče kupiti predvidoma s 15. novembrom na sedežu Kluba prekmurskih študentov, na Mladinskem servisu, na Štuku ter pri osebnih prodajalcih v Mariboru in Ljubljani. Cena vstopice za člane KPŠ znaša 3 EUR, za nečlane 6 EUR, na dan prireditve pa bo enotna cena 7 EUR. Organiziran bo tudi avtobusni prevoz iz Murske Sobote in Ljubljane. Avtobus bo iz Murske Sobote proti Štuku odpeljal ob 19.15, iz Ljubljanske avtobusne postaje pa ob 18.15. Odhod avtobusa iz Maribora je ob 3.45. Cena prevoza na relaciji Murska Sobota-Maribor-Murska Sobota je 5 EUR, na relaciji Ljubljana-Maribor-Ljubljana pa 8 EUR.

Na našem portalu pa lahko osvojite vstopnico brezplačno. Nagradna igra poteka do 1. decembra, ko bomo izžrebali pet nagrajencev in podelili 5 vstopnic.

Odgovorite na spodnje vprašanje in sodelujte v nagradni igri ter z malo sreče lahko vstopnico dobite brezplačno.

Pogoji za sodelovanje v nagradni igri:

  • v nagradni igri lahko sodelujejo samo registrirani uporabniki portala in uporabniki, ki uporabljajo Facebook Connect,
  • vsak uporabnik lahko sodeluje samo enkrat (1 uporabniško ime, 1 IP naslov),
  • upoštevani bodo samo odgovori, ki bodo poslani preko spodnjega obrazca.
Postopek za sodelovanje v nagradni igri:
  • če še nimate svojega računa, se registrirajte ali se prijavite s pomočjo storitve Facebook Connect,
  • zgoraj desno pod Prijava se prijavite v sistem,
  • v tem članku odgovorite na vprašanje tako, da v okence vpišete odgovor in kliknete Pošlji.
Pred sodelovanjem v nagradni igri si preberite tudi Pravila uporabe. Za dodatna vprašanja nas lahko kontaktirate.


Več v Družabno