Julie & The Diamonds izdali svoj prvi singel

Singel nosi naslov Trenutek, ki so ga posneli že konec letošnjega poletja in se z njim predstavili v Kopru na Festivalu novih skladb 2013

Prlekija-on.net, sobota, 16. november 2013 ob 00:19
Julie & The Diamonds

Julie & The Diamonds

Skupina Julie & The Diamonds je izdala svoj prvi singel z naslovom "Trenutek", ki ga je posnela že konec letošnjega poletja in se z njim predstavila v Kopru na Festivalu novih skladb 2013. Besedilo za skladbo sta napisala Julija Fajhtinger in Rok Kovačič, glasbo je napisala Julija Fajhtinger, aranžma za skladbo pa je naredil Roman Sarjaš. Skladba je bila posneta v studiu Art Music Records.

Mlada prekmurska skupina Julie & The Diamonds je nastala leta 2012, igrajo pa priredbe znanih pop/rock skupin v različnih izvedbah. Na njihovem repertoarju pa se najde tudi nekaj avtorske glasbe.

Skupino sestavljajo Julija Fajhtinger (vokal, kitara, klarinet), Dominik Ficko (kitara, back vokal) in Rok Kovačič (bas kitara, kitara, back vokal). Ko pa pride čas za koncert, ki ni akustične narave pa se seveda dopolnijo še z bobnarjem.

Za skladbo Trenutek so posneli videospot, ki si ga lahko ogledate spodaj ali pa na njihovi Facebook strani

S snemanjem videospota so imeli kar nekaj težav, saj jim v zadnjem času vreme ni prizaneslo, a jim je kljub temu uspelo. Skupina se zahvaljuje režiserju Denisu Horvatu, ND Videostudiu in vsem, ki so prispevali svoj delež k nastanku videospota. V bližnji prihodnosti skupina načrtuje izdati še nekaj avtorskih komadov in morda tudi še kakšen videospot.

Člani skupine upajo, da boste čim več hladnih dni preživeli ob njihovi novi skladbi ali pa se jim pridružili na katerem izmed prihajajočih koncertov.


Več v Glasba in film