Martina bo sedla na vroči stol

27-letna Martina Žibrat iz Ljutomera, bo v šovu Gostilna išče šefa sedla na prvi vroči stol, gledalci pa bi si želeli, da na drugi vroči stol sede Mitja

Prlekija-on.net, ponedeljek, 18. november 2013 ob 17:421
Martina, foto: Facebook profil

Martina, foto: Facebook profil

V šovu Gostilna išče šefa, ki je na sporedu na POP TV vsak dan, razen ob torkih, nastopa tudi 27-letna Martina Žibrat iz Ljutomera. Tekmovalci šova 11 tednov skupaj živijo, tekmujejo in ustvarjajo pod mentorstvom vrhunskega kuharskega mojstra Bineta Volčiča, ki je njihov mentor in hkrati najstrožji kritik.

Ob ponedeljkih oddaje potekajo v živo z voditeljico Lili Žagar, komentatorji Markom Pavčnikom, Savino Atai in Mišom Stevanovićem. V ponedeljek je tudi čas, ko je na vrsti izločitev enega od tekmovalcev. Na vroči stol bo danes sedla Martina, ki so jo tekmovalci nominirali, Martina pa bo za nasprotnika na vročem stolu izbrala enega od preostalih tekmovalcev, nakar bodo gledalci odločili, kdo mora šov zapustiti. Martina je enkrat že "preživela" vroči stol.

Martina je sicer po indikatorju priljubljenosti na uradni spletni strani, bila zelo popularna v tednih od 3 do 5, nakar ji je priljubljenost nekoliko padla, a ji je v zadnjem tednu spet skokovito narasla. Zadnji teden je Martina bila tudi vodja črne skupine, kjer pa ji ni šlo vse po načrtih. Znašla se je pod kritiki kuharskega šefa in sotekmovalcev, predvsem Mitja. Po prebiranju komentarjev na uradni spletni strani in po socialnih omrežjih, bi gledalci tudi želeli, da bi slednjega postavila na drugi vroči stol in bi tako gledalci lahko neposredno odločali med njima.

Martina je po poklicu kuharica, nad kuhanjem pa jo je navdušila mama, s katero sta včasih celo tekmovali v peki peciva. Najbolj jo navdušuje razvijanje novih idej, vonja in okusov. Njena želja po zmagi je velika, saj pravi, da ima še ogromno zamisli, ki bi jih rada uresničila, je opisano na uradni spletni strani šova.

Cilj tekmovalcev v šovu je popeljati Gostilno pri šefu do uspeha, vsak zase pa se v intenzivni tekmi potegujejo za zmago, ki prinaša 50.000 evrov, in dokazujejo, da so prav oni najboljši kuharski šef v šovu. Zadnja odločitev o tem, kdo kuha in kdo pakira, pa bo pripadala gledalcem.

Danes tako lahko tudi glasujete, kdo naj ostane v šovu in kdo ga naj zapusti. Oddaja bo na POP TV od 20. ure dalje.

Martina pa ima na socialnem omrežju Facebook, tudi svojo podporno stran - Martina Žibrat-DO ZMAGE, ki ima trenutno nekaj manj kot 1.800 uporabnikov.


Več v Družabno