Aleš Černi predstavil svoje kreacije

Oblačila, ki jih je predstavljal, se lahko nosijo ob različnih priložnostih in ob različnih letnih časih

Bojan Sobočan, ponedeljek, 18. november 2013 ob 18:18
Aleš Černi Fashion Show

Aleš Černi Fashion Show

V nedeljo se je v hotelu Diana odvil Fashion show, ki ga je pripravil talentirani pomurski modni oblikovalec Aleš Černi. Aleševe kreacije je predstavilo sedem manekenk in en maneken. Oblačila, ki jih je predstavil na tokratni reviji so nastajala v obdobju preteklega leta. Aleš s svojimi idejami vedno znova navdušuje in potrjuje svojo kreativnost. Oblačila, ki jih je predstavljal, se lahko nosijo ob različnih priložnostih in ob različnih letnih časih.

Med obiskovalci smo lahko zasledili tudi goste, ki so s ponosom nosili kreacije, ki so nastale izpod rok kreativnega Aleša. Oblikovanje kreacij je njegova velika ljubezen in strast. Njegove kreacije nastajajo kot individualne stilske kreacije, ki so skrbno oblikovane in narejene po meri vsake stranke.

Aleš je na modni reviji nosil oblačila, ki jih je sam oblikoval. Poleg oblačil pa smo lahko na njem opazili tudi stilsko oblikovane čevlje z njegovim podpisom.

V sklopu modne revije pa so si obiskovalci lahko ogledali modne utrinke iz različnih svetovno znanih mest, ki so nastali pod okriljem modne fotografinje Tanje Zrinski.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno