Hobit: Smaugova pušča 3D premierno v HFR in 4K tehnologiji v Sloveniji!

Drugi del ene izmed najbolj pričakovanih domišljijskih trilogij, bo v Sloveniji prvič prikazan v HFR in 4K tehnologiji v kinematografih Cineplexx v Celju in Mariboru v četrtek, 12. decembra

Prlekija-on.net, četrtek, 5. december 2013 ob 17:32
Hobit: Smaugova pušča 3D

Hobit: Smaugova pušča 3D

Najosupljivejša premiera doslej – Hobit: Smaugova pušča 3D, drugi del ene izmed najbolj pričakovanih domišljijskih trilogij, bo v Sloveniji prvič prikazan v HFR in 4K tehnologiji v kinematografih Cineplexx v Celju in Mariboru v četrtek, 12. decembra.

Drugi del filmske priredbe knjižne uspešnice Hobita J.R.R. Tolkiena, Smaugova pušča, v režiji briljantnega Petra Jacksona vas bo tudi tokrat popolnoma osupnil s čarobnimi prikazi pokrajine, slikovitimi liki in napeto zgodbo. Film spremlja pustolovščino glavnega junaka Bilba Bisagina na potovanju v družbi čarodeja Gandalfa in trinajstih škratov pod vodstvom Torina Hrastoščita v epski misiji ponovnega osvajanja Samotne gore in povrnitve izgubljenega kraljestva Erebora. Na poti naletijo na velikanske pajke, zajamejo jih gozdni vilinci, na koncu se morajo spopasti z največjo nevarnostjo od vseh, ki bo na preizkušnjo postavila njihov pogum, prijateljstva in potovanje samo.

V izbranih kinematografih Cineplexx v Kranju, Celju in Mariboru si bo od četrtka, 12. decembra, možno ogledati film tudi v osupljivi HFR in 4K tehnologiji. Predvajanje filma v revolucionarni HFR (high frame rate) tehnologiji s prikazom 48 sličic v sekundi ter ločljivostjo 4K bo doživetju ob gledanju prineslo novo dimenzijo dojemanja filmske zgodbe, ustvarilo iluzijo globine in vas posrkalo v dogajanje na filmskem platnu. V današnjem času osupljivega digitalnega razvoja bo Cineplexx prvi kinematograf v Sloveniji, kjer bodo gledalci lahko izkusili novo dimenzijo kina in edinstveno izkušnjo ogleda filma v HFR in 4K.

Hobit: Smaugova pušča 3D bo tako prvič pri nas resnično lahko zablestel v vsej svoji veličini, kot si jo je zamislil režiser Peter Jackson. V Cineplexxovih dvoranah v Kranju, Celju in Mariboru, opremljenih z novimi digitalnimi projektorji s tehnologijo RealD 3D, HFR in 4K, boste, obdani z odličnim zvokom po celi dvorani in ostro, barvito in jasno sliko, doživeli magični Tolkienov svet kot še nikoli doslej.

Film bo prav tako predvajan v 3D in 2D tehnologiji v vseh kinematografih Cineplexx po Sloveniji (Kranj, Celje, Maribor, Koper, Novo mesto in Murska Sobota).

Doživite najboljšo filmsko izkušnjo v družbi uspešnic v kinematografih Cineplexx. Z vrhunskim zvokom in ostro sliko je filmsko doživetje res popolno!

Obiščite spletno stran cineplexx.si in spremljajte objave na Facebook strani Cineplexx Slovenija.


Več v Slovenija