Priprave na 6. sejem sLOVErotika v polnem teku

6. mednarodni stilsko prenovljeni erotični sejem sLOVErotika – Sejemsko Celje vabi na tri večere v družbi domačih in tujih erotičnih zvezd

Bojan Sobočan, petek, 6. december 2013 ob 23:31
Max Modic in Santana Blue vabita na 6. sejem sLOVErotika

Max Modic in Santana Blue vabita na 6. sejem sLOVErotika

V Celju so priprave na 6. sejem sLOVErotika že polnem teku. Celjski sejem, ki je letos prevzel organizacijo in izvedbo sejma, je slednjega prenovil, mu dal novo podobo in ime. Letošnji sejem se bo odvijal v drugi hali in sicer hali K, ki bo sejmu dala še bolj intimen, erotičen in vroč pridih. Celjski sejem je novosti in podrobnosti o dogajanju predstavil na novinarski konferenci na kateri so sodelovali izvršna direktorica družbe Celjski sejem d.d. Breda Obrez Preskar, Max Modic, Nataša Vodušek Fras in ena izmed treh nastopajočih Slovenk na sejmu Santana Blue.

6. mednarodni stilsko prenovljeni erotični sejem sLOVErotika – Sejemsko Celje vabi na tri večere v družbi domačih in tujih erotičnih zvezd
V Celju bo tudi letos potekalo najbolj vroče srečanje veselega decembra 6. mednarodni erotični sejem sLOVErotika. Največja erotična manifestacija na Slovenskem, ki jo bo mogoče na celjskem sejmišču obiskati med 13. in 15. decembrom 2013, je letos doživela stilsko in vsebinsko prenovo. Iz Celjskega sejma sporočajo, da za letošnje dogajanje ogrevajo novo ekipo, pripravljajo nov koncept, loščijo novo podobo, opremljajo novo dvorano in seveda na celjsko sejmišče vabijo nove atrakcije iz sveta zabavne industrije za odrasle. Prvič pa bo na sejmu podeljena tudi nova nagrada za posebne dosežke na področju domače industrije za odrasle Zlati K.

6. sejem sLOVErotika bo tako potekal v sejemski dvorni K, ki bo ponudila še bolj intimno, erotično vzdušje. »Na velikem odru sejma se bo tako v treh sejemskih večerih odvilo skoraj 50 nastopov domačih in tujih erotičnih zvezd, ki se bodo za nastope ogrevale tudi na Striptis odru ter v uradnem sejemskem foto studiu,« je na novinarski konferenci pred sejmom pojasnila izvršna direktorica družbe Celjski sejem d.d. Breda Obrez Preskar.

Na odrih sLOVErotike kar tri Slovenke
Na sLOVErotiki se bodo zvrstili vrhunski erotični spektakli kar treh slovenskih predstavnic iz sveta trdoerotične zabave. Slovenijo bodo predstavljale ena in edina domača pornesa La Toya, vroča milfica iz trdoerotičnega filma Gremo mi po svojo Santana Blue in mična debitantka iz trdoerotične uspešnice Zajtrk petelinov Karmen Čarna.

Iz vesolja zabave za odrasle pa bo v Celje prišlo še šest veličastnih zvezdnic iz Francije (PUSSYKAT), Češke (CARLA COX), Latvije (SAVANNAH SECRET), Srbije (COCO DE MAL) in sosednje Hrvaške (TINA BLADE, ALEXA WILD). Seveda pa v Celju niso pozabili na ženski del občinstva. Portugalsko-španska ekipa BEATBOYS HUMANSHOW se bo v Sloveniji predstavila prvič. Ekipa, ki jo bodo v Celju zastopali MARKO, BRUNO in TOM, že več kot desetletje navdušuje nežnejši spol z izdelano koreografijo, vročim striptizom in izredno dinamičnimi predstavami.

Erotični pripomočki, perilo…
Na sLOVErotiki si bo med drugim mogoče ogledati ponudbo modnega erotičnega perila, nogavic in obutve. Obiskovalci bodo lahko izbirali med erotičnimi pripomočki za popestritev posteljnih užitkov priznanih blagovnih znamk, lubrikanti, olji, kremami in pilingi za telo, kondomi, vaginalnimi kroglicami, vibratorji in fetiš pripomočki. Na voljo bodo medicinski pripomočki za moško spolno moč, vodna erekcijska črpalka za pomoč do optimalne erekcije, erotični filmi in umetniške slike. Obiskovalci pa se bodo lahko posladkali tudi z erotičnimi čokoladnimi izdelki.

V Celjskem sejmu pojasnjujejo, da jim je kljub nezavidljivim razmeram tudi na področju industrije za odrasle uspelo ohraniti število razstavljavcev. Na 6. sejmu sLOVErotika se bo tako predstavilo 21 direktnih razstavljavcev iz petih držav (Avstrija, Belgija, Madžarska, Nemčija, Slovenija), 13 zastopanih podjetij oz. več kot 40 blagovnih znamk.

V soboto sejem odprt kar do 2. ure zjutraj
6. sLOVEerotiko je mogoče v petek, 13. decembra 2013, obiskati od 17.00 do 01.00 ure, v soboto, 14. decembra 2013, od 17.00 do 02.00 ure in v nedeljo, 15. decembra 2013, od 15.00 do 22.00 ure. Sejem lahko obiščejo le polnoletne osebe, ki bodo za dnevno vstopnico odštele 13 EUR. V Celjskem sejmu pa so za obiskovalce, ki bodo sejem obiskali v nedeljo, pripravili posebno ponudbo - pri nakupu dveh vstopnic vam tretjo podarijo. Vstopnica za vroči sejem sLOVErotika pa obiskovalcem prinaša še osvežilni hmeljski napitek, ki bo pomagal ohladiti razgreto dogajanje.

V Celjskem sejmu obiskovalce vabijo, da si podrobne opise nastopajočih, dnevni program dogajanja, informacije o razstavljavcih in druge koristne informacije za obisk sejma ogledajo na uradni spletni strani sejma www.sejem-erotika.si.


Več v Slovenija