Potopisno predavanje popotnice Benke Pulko

Svetovna popotnica Benka Pulko je obiskala OŠ Križevci

Prlekija-on.net, torek, 10. december 2013 ob 11:51
Benka Pulko na OŠ Križevci

Benka Pulko na OŠ Križevci

Zagotovo poznate gospo Benko Pulko, ki je prepotovala ves svet. Vpisala se je tudi v Guinnessovo knjigo rekordov. V sredo, 27. 11. 2013, nas je obiskala na osnovni šoli Križevci.

Predavanja so se udeležili učenci druge in tretje triade ter učitelji. Trajalo je eno uro in pol. Predstavitev je zavzemala celi svet, lepote in prebivalstvo različnih celin ter popotničine občutke, doživetja.

Učenci so bili navdušeni. Tu so izjave nekaterih učencev po predavanju:
»Predavanje mi je bilo zanimivo in poučno.« Tjaša Štuhec, 7. b
»Predavanje je bilo zabavno. Zelo so mi bile všeč živali.« Domen Magdič, 4. b
»Benka Pulko je najbolj kul oseba na svetu ... Zanimivo predavanje.« Aleksandra Belcl, 8. b
»Najbolj všeč mi je bilo, da je bila Benka Pulko prva ženska na svetu, ki je z motorjem prepotovala svet. Všeč so mi bili tudi različni ljudje sveta. Zanimivo je to, da dela res vse po svoje. Bilo je super!« Robertina Djačkaj, 5. B
»Ko je prišla v šolo Benka Pulko, sem bila presenečena, saj nisem vedela, o čem bo predavanje. Najprej se je predstavila, nato pa pokazala slike in nam sproti razlagala. Pri tej predstavitvi sem se zelo zabavala. Vse, kar je nam povedala, sem si zapomnila in vse mi je bilo zelo všeč. Pozneje mi je dala svojo kartico z avtogramom.«  Ardiana Pal, 6.a

Kaja Zupančič, 8. b



Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Kultura in izobraževanje