Na Ptuju so se potili na predbožičnem Zumba partyju

Poleg velike mere rekreacije, potenja in zabave ob družbi odličnih vaditeljev, je kasneje potekal tudi After party v baru Feluka Nova

Marjan Dovečar, torek, 10. december 2013 ob 21:50
Predbožični Zumba party

Predbožični Zumba party

V soboto je v dvorani Šolskega centra na Ptuju potekal Predbožični Zumba party, katerega je organiziral Center Aerobike Ptuj v sodelovanju s partnerjema Etika d.o.o. in Vitafit.si.

Poleg velike mere rekreacije, potenja in zabave ob družbi odličnih vaditeljev, je kasneje potekal tudi After party v baru Feluka Nova, kjer so udeleženci imeli priložnost zadeti super nagrade. Sodelujoče podjetje Etika d.o.o. je v sklopu dogodka izvajala tudi humanitarno akcijo Daj naprej in podari sonce.

Dogodka se je udeležilo veliko število predvsem obiskovalk, ki so do zadnjega kotička napolnile za vadbo namenjen del telovadnice, na odru pa se je predstavila prav pisana druščina vaditeljev, ki so za različne vadbe skrbeli celotno sobotno popoldne, dogajanje pa je doživelo vrhunec s pričetkom velikega ZUMBA party-ja. Pred tem pa so bile na sporedu vadbe TNZ Body step, Corpus3FIT, Jogalates in joga obraza.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Šport