Na tradicionalni čajanki prižgali lučke

V Ljutomeru so na Glavnem trgu pripravili tradicionalno čajanko, kjer so prižgali tudi lučke, na stojnicah pa je zbrane pogostila tudi Martina iz šova Gostilna išče šefa

Prlekija-on.net, četrtek, 12. december 2013 ob 18:34
Čajanka na Glavnem trgu

Čajanka na Glavnem trgu

V četrtek, 12. decembra, sta Občina Ljutomer in Vrtec Ljutomer, na Glavnem trgu v Ljutomeru, pripravila tradicionalno čajanko.

Tako so se otroci s svojimi starši popoldan izpred ljutomerskega vrtca z lučkami odpravili na pohod na trg, kjer je potekala tradicionalna čajanka. Na trgu so vse zbrane nagovorili ravnateljica Vrtca Ljutomer, Marija Pušenjak, županja Občine Ljutomer, mag. Olga Karba, in predstavnica Sveta staršev vrtca Ljutomer, nakar so si otroci ogledali igro Rdeča kapica.

Še pred igro, so vsi skupaj odštevali do slavnostnega prižiga lučk, ki so se z manjšo zamudo nato tudi prižgale. Sicer pa je Ljutomer že od začetka tega tedna obsijan s prazničnimi lučkami.

Ljutomer zasijal v praznični podobi
Ljutomer zasijal v praznični podobi

Ob koncu so se vsi okrepčali s čajem in pecivom na stojnicah, kjer je vse pogostila tudi Martina Žibrat iz šova Gostilna išče šefa.



Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno