Dramatizacija Mala snežinka in prihod Božička

Otroke vrtca Sonček je obiskal Božiček, vzgojiteljice vrtca pa so zanje pripravile posebno presenečenje – pravljično dramatizacijo Mala snežinka, v kateri so tudi same nastopile

Klavdija Bec, sreda, 18. december 2013 ob 15:56
Otroke je obiskal tudi božiček

Otroke je obiskal tudi božiček

»Zasneženi oder« Kocbekove dvorane, ki je v torek, 17. decembra popoldne, pričakal otroke vrtca Sonček iz Svetega Jurija, je pričaral pravo zimsko vzdušje. Na odrskih deskah je oživela pravljica o Mali snežinki, v kateri so nastopile vzgojiteljice vrtca.

Nato pa so pravljični junaki skupaj z otroki priklicali Božička, ki je povedal, da je imel na poti, zaradi tega, ker ni nič snega, kar precej težav. A Božiček je na težave kmalu pozabil, saj so mu otroci v sijaju odrskega snega tudi zapeli.

Druženje se je nato nadaljevalo v avli kulturnega doma, kjer je Božiček otrokom razdelil darila, na božično-novoletnem bazarju pa si je vsak lahko izbral voščilnice in druge božične okraske, ki so jih izdelale spretne roke strokovnih delavk vrtca. Prostovoljni prispevki bazarja so bili namenjeni za Šolski sklad.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Najmlajši