Praznična idila kmetije Trbuc v Grabšincih

Predlog za čudovit večerni izlet

Branko Košti, ponedeljek, 23. december 2013 ob 18:371
Praznična idila na kmetiji Trbuc

Praznična idila na kmetiji Trbuc

Družina Trbuc iz Grabšinec pri Sv. Juriju ob Ščavnici, je daleč naokrog znana po vzorni urejenosti svoje kmetije, še posebej njene okolice. To trditev dokazuje "Priznanje za urejenost okolice", katero so v letu 2012 prejeli v Vestnikovi akciji "Naj domačija".

Okolica Trbučeve kmetije pa ni krasna le v času, ko jo s cvetovi in zelenjem obdari narava. Že vrsto let zasije tudi v adventnem času. Tisočero raznobarvnih majhnih in večjih lučk osvetljuje stezice, ki čez mostičke vodijo do različnih jaslic in ostalih skulptur, katere v mavrični kopreni množice lučk dobijo čaroben pridih. Nič kičasto, pravzaprav v teh turobnih dneh poživljajoče deluje na obiskovalca. Vsekakor vredno ogleda v teh prazničnih dneh.

Kmetija Trbuc se nahaja na relaciji Sv. Jurij - Juršinci, le 2 do 3 km oddaljena od domačije Weingartner v Zagorcih, ki je prav tako znana po spektakularni praznični okrasitvi. Enkratna priložnost za čudovit večerni izlet.

Branko Lukačič četrtek, 26. december 2013 ob 18:15

So se potrudle samo ker je to slika je pa resen vse popača ali ne ma pojma o slikaje ali pa še ma koko storo praktiko.Neše neke narede pa se montra eden pa z fotoaparaton namesto reklame naredi splošno popačenost zadeve. Tečaj de trebalo nareti če češ puba v temi slikate pa prave efekte vun spravte ke ne vse veločasto plovo ali pa črno.tude fotograferate moreš vedete ne samo piste te je toto provo. Šokiran

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Zanimivosti