»Občinski mobilnosti« se pridružujejo tudi mladinske strukture

3. sestanek lokalne podporne skupine za vzpodbujanje trajnostne mobilnosti v občini Ljutomer

Prlekija-on.net, petek, 27. december 2013 ob 09:14
Sestanek o trajnostni mobilnosti

Sestanek o trajnostni mobilnosti

V torek, 17. decembra, je potekal 3. sestanek lokalne podporne skupine za vzpodbujanje trajnostne mobilnosti v občini Ljutomer. Na sestanku so obravnavali: 1. Poročilo o izvedbi akcij v okviru evropskega tedna mobilnosti; 2. Predstavitev Mladinskega sveta Ljutomer in Mladinskega centra Prlekije-Pokrajinskega centra NVO ter 3. Razno.

Sejo je vodil predsednik lokalne podporne skupine Marjan Munda, ki velja za predanega in vsestranskega aktivista pozitivne mobilnosti ter velikega podpornika mlade generacije. Tako ni čudno, da sta tokrat imela besedo tudi predstavnika Mladinskega sveta Ljutomer, Gregor Črvič in predstavnica MCP-PC NVO Nina Stegmüller. Prisotnim sta razdelila informativno gradivo obeh organizacij, predstavila dejavnost ter podarila novoletno darilo – DVD z naslovom MURA.DRAVA-BIKE – multimedijski performans posvečen pozitivni trajni mednarodni mobilnosti kot rezultat samoiniciativnega uspešno izvedenega projekta.

Na predlog predsednika so se prisotni strinjali, da oba predstavnika postaneta tudi člana lokalne podporne skupine, sicer pa bo zadnjo besedo glede potrditve morala doreči županja Občine Ljutomer, mag. Olga Karba.

Reportažo si lahko ogledate v spodnjem videu.



Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Kultura in izobraževanje