VIII. prednovoletne judo priprave v Ljutomeru

V veliki Športni dvorani ŠIC Ljutomer so od četrtka, 26. decembra do sobote, 28. decembra potekale judo priprave

Nuša Novak, ponedeljek, 30. december 2013 ob 11:491
VIII. prednovoletne judo priprave

VIII. prednovoletne judo priprave

Tako kakor zadnjih nekaj let, so tudi letos potekale 8. prednovoletne JUDO priprave Ljutomer 2013, v veliki Športni dvorani ŠIC Ljutomer, od četrtka, 26. decembra do sobote, 28. decembra 2013.

Priprave so namenjene vsem judoistom, ki so rojeni v letu 2005 in so se letos lahko prvič udeležili takšne oblike treningov in seveda starejšim, ki so jim takšne in drugačne kondicijske priprave že dobro znane. Treningi so potekali 2x dnevno na več kot 500 kvadratnih metrih blazin, v dveh starostnih skupinah, kjer se je zvrstilo več kot 200 judoistov iz vse Slovenije.

Te priprave so organizirane predvsem z namenom, da bodo tudi naši tekmovalci imeli kvalitetne nasprotnike oziroma »sparing partnerje«, zato trenerji vedno poudarjajo, da je treba to s pridom izkoristiti ter k pripravam resno in z veseljem pristopiti. Priprave niso le samo zabava, ampak resno in motivirano delo, ki lahko še tako mlade in neizkušene judoiste, popeljejo do boljšega znanja ter pomagajo osvojiti še več borilnih tehnik, ki jim bodo v veliko pomoč na prihajajočih turnirjih v prihodnjem letu 2014.

Vsi judoisti pa so se v petek, 27. decembra, v večernih urah zbrali na PREDNOVOLETNEM PRAZNOVANJU v Diskoteki Oxigen, kjer so se najprej družili ob dobrih picah iz krušne peči, nato pa sprostili in pozabavali ob zvokih prijetne disco glasbe.

Vsi trenerji, mentorji in organizatorji JUDO PRLEKIJA, vsem želijo lepe praznike, v Novem letu 2014 pa sreče, zdravja in veliko športnega udejstvovanja ter osebnih uspehov.

YONG ponedeljek, 6. januar 2014 ob 10:51

Ploskač Lepa in koristna prireditev namenjena mladim. Vsa pohvala organizatorjem. Želim jim še uspešno delo v letu 2014 in da bi tudi drugi cenili njihovo delo in jih bolj podprli.

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Šport