Vstopili smo v leto 2014. Srečno!

V Ljutomeru je množica silvestrovala na Glavnem trgu ob zvokih Štajerskih fakinov in ob ognjemetih iz vseh strani

Prlekija-on.net, sreda, 1. januar 2014 ob 17:371
Silvestrovanje v Ljutomeru

Silvestrovanje v Ljutomeru

V leto 2014 smo vstopili tudi v Ljutomeru, kjer je množica silvestrovala na Glavnem trgu ter se zabavala ob zvokih Štajerskih fakinov.

Na prostem se je zbrala množica ljudi, ki je z odštevanjem, ognjemeti in lepimi željami vstopila v novo leto. Za zabavo so skrbeli Štajerski fakini, za razvedrilo obiskovalcev nagradne igre, vse pa je ogrel tudi brezplačen čaj. Županja Občine Ljutomer mag. Olga Karba, je v nagovoru vsem zbranim zaželela, da bi v letu 2014 "bili čim bolj pozitivno naravnani, vzpodbujali moralne vrednote, poštenost, pravičnost, da bi si pomagali, da bi bili solidarni eden do drugega in da bi se tudi čim bolj razumeli", nakar smo skupaj odštevali sekunde do novega leta, nebo nad mestom pa so osvetlili ognjemeti. Zabava se je nadaljevala do 3. ure zjutraj.

Letos so Silvestrovanje na Glavnem trgu v Ljutomeru skupaj pripravili Občina Ljutomer, LTO Prlekija Ljutomer in Šic bar cafe oz. družba TP Vaščanka d.o.o., ki je bila uspešna na razpisu za soorganizacijo prireditve.

Tudi iz našega uredništva vsem našim bralcem želimo, da bi bilo leto 2014 srečno, zdravo in polno uspehov. Spremljajte nas tudi to leto. Srečno!

V prvem videu si lahko ogledate dogajanje na Glavnem trgu ter ognjemet, v drugem pa ognjemete nad Ljutomerom posnete iz obrobja mesta.




prleški sreda, 1. januar 2014 ob 20:10

opet odstevaje 2.5 minut prehitro . ognjemet ste namenili zupniscu???? ker tisti ki so stali v blizini stavbe blagovnice niso sploh vedli da ognjemet je Nasmeh)) Ploskač
ognjemet bi moga biti kak je pevoton tu negi al pa ozaja v vrtni tam bi se nejlepse vida iz mesta

pa drugic priporocam ka si neki projektor priklopite gor pa nej bo tocna ura z odstevajon

ker to zgleda kot da bi bli najvecji seljaki ze 3 leta prehitro

srecno vsem

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno