Voznik, udeležen v prometni nesreči v bližini Moravskih Toplic, umrl

40-letni voznik je utrpel posebno hude telesne poškodbe, 64-letni voznik hude in sopotnica v vozilu lažje telesne poškodbe

Prlekija-on.net, sobota, 4. januar 2014 ob 20:50
Prometna nesreča

Prometna nesreča

V soboto, 4. januarja, ob 16.45 uri, se je izven naselja Moravske Toplice v smeri Martjancev zgodila huda prometna nesreča zaradi neprilagojene hitrosti.

Policisti so z ogledom kraja in z zbiranjem obvestil ugotovili, da je 40-letni voznik osebnega avtomobila znamke Ford Scorpio domnevno zaradi neprilagojene hitrosti najprej zapeljal na desno bankino in nato sunkovito zavil levo, kar je imelo za posledico, da je vozilo bočno drselo na nasprotno smerno vozišče. Trčil je v nasproti vozeči osebni avtomobil znamke Peugeot Partner katerega je iz nasprotne smeri pravilno pripeljal 64-letni voznik s sopotnico.

40-letni voznik je utrpel posebno hude telesne poškodbe, 64-letni voznik hude in sopotnica v vozilu lažje telesne poškodbe.

Pozneje so s policije sporočili, da je 40-letni voznik v bolnišnici umrl. Pokojni udeleženec je prva smrtna žrtev prometnih  nesreč na pomurskih cestah v letošnjem letu.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Črna kronika