58-letni voznik in 59-letna sopotnica huje telesno poškodovana

Med naseljema Križevci in Ljutomer se je v nesreči vozilo prevrnilo na streho

Prlekija-on.net, sreda, 8. januar 2014 ob 11:535
Prometna nesreča Križevci - Ljutomer

Prometna nesreča Križevci - Ljutomer

V sredo, 8. januarja, okrog 9. ure, se je na cesti Križevci - Ljutomer, pred naseljem Noršinci, zgodila prometna nesreča, kjer se je vozilo prevrnilo na streho, v njem pa sta se poškodovali dve osebi.

Nesreča se je zgodila na cesti Križevci - Ljutomer v ostrem ovinku, na odseku pa je v času nesreče promet ovirala tudi megla. Policisti so z ogledom kraja in z zbiranjem obvestil ugotovili, da je 58-letni voznik osebnega avtomobila domnevno zaradi neprilagojene hitrosti izven naselja Noršinci oplazil nasproti vozeče vozilo. Vozilo 58-letnika je odbilo v drevo, nato pa nazaj na cesto.

58-letni voznik in njegova 59-letna sopotnica sta se v nesreči hudo telesno poškodovala.

Na kraju dogodka so posredovali gasilci iz PGD Ljutomer, ki so nudili pomoč reševalcem ZD Ljutomer. Cesta je bila dobro uro zaprta v obe smeri.


Mike666 četrtek, 9. januar 2014 ob 07:51

Od ke je tota cesta odprta so že 3 nesreče bile ke jaz ven za jih. Pa to vse v toten ovinke. Kere inženir je toti ovinek dela bi mu diplomo razčesa. Toti ovinek je v takši pi*** , nema provega nagiba plus še mišunga asvalta je doj zanič.

Da ali momo nesposobne lidi na pozicijah

pravični četrtek, 9. januar 2014 ob 12:07

Ne sekiraj se Mike666.

Tako, kot so nekoč krave šle po polju, tako so pozneje ceste gradili. Hihihi

Sedaj po dolgih letih, pa je pač nekdo ugotovil, da hoče nekaj zaslužiti in je na novo potegnil gor neko plast, ki bi se naj imenovala asfalt. Mislec Hjooj

Vse ostalo pa je tak, kot je bilo. Šokiran

Nekaj generacij se bo moglo zamenjati, da se bo mogoče pričelo razmišljati vsaj malo Evropsko. Jaaa






MILAN četrtek, 9. januar 2014 ob 12:54

Vuuhuu Ja gnes okoli podneva je opet bija eden avto j jorki v toten ovinki.
Pomeni ka je fest narobe ali z asfalton ,nagibon ali pa momo šoferi prežmetne noge.
Nejbol je verjetno narobe postovleni ovinek. Mislec

Legionar četrtek, 9. januar 2014 ob 13:10

Jaz se že leta in leta vozin skozi toti ovinek, nejmeje 2x dnevno, do zej že s 6 ali 7 vrstami avtov, pa sen še nikdor ne z ovinka leta. Sicer sen zej kda sen to napisa, vseeno 3x potrka, ali či se skozi ovinek pelaš lepo s primerno hitrostjo, pa či maš gume takak po zakoni morejo biti, se nimaš kej bojati. Predpisana hitrost na toti cesti je 90km/h, v ovinkih pa pač moreš prilagoditi hitrost in iz lastnih izkušenj lehko povem, ka je toti ovinek pri 80km/h čist normalno prevozen. Zapa či pa što leti v toti ovinek 100 na vüro, pa je to drüga pesen. V ovinek idi s takšnoj hitrostjoj, ka veš, ka boš ga prevoza, pa de fse v redi.

Mike666 četrtek, 9. januar 2014 ob 18:52

Legionar dobro či se ti že leta in leta voziš. Očitno si še ne preštima ka je nove asvalt narete?
Ne dugo je bija en kolega pri meni z tujine ki se tude bavi z gradmeništvom. Zanimivo ka je reka "čuj z toto cesto pa je nekaj krepko narobe ne?"
Hmmmm.. zakej le.
Pa Legionar lepo či si ovinek vedno zvoza po tvojih kriterijih (pa naj tak tude ostane)samo si pozoba ka je samo enkrat lehko nekša sekunda za neke kriva pa se že lehko zgodi tisto ke si noben ne želi. Pa ne treba letate Pomežik

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Črna kronika