Elektro Maribor išče 92 novih sodelavcev, tudi v Ljutomeru

V družbi Elektro Maribor bodo za obdobje od aprila do novembra zaposlil 92 novih sodelavcev, iščejo pa 49 monterjev, 7 voznikov strojnikov, 2 zidarja in 34 pomožnih delavcev

Prlekija-on.net, četrtek, 9. januar 2014 ob 14:14
Nove sodelavce bodo zaposlili na območnih in storitvenih enotah Elektra Maribor, tudi v Ljutomeru

Nove sodelavce bodo zaposlili na območnih in storitvenih enotah Elektra Maribor, tudi v Ljutomeru

V družbi Elektro Maribor d.d. bodo za realizacijo načrtovanega delovnega procesa investicijsko gradbenih del v letu 2014 zaposlili 92 sodelavcev za določen čas, v obdobju od aprila do novembra letošnjega leta. Z razpisom iščejo 49 monterjev, 7 voznikov strojnikov, 2 zidarja in 34 pomožnih delavcev.

Nove sodelavce bodo zaposlili na območnih in storitvenih enotah Elektra Maribor, in sicer v Mariboru, Slovenski Bistrici, Ptuju, Gornji Radgoni, Murski Soboti in Ljutomeru.

Razpis so objavili v četrtek, 9. januarja, na spletni strani družbe www.elektro-maribor.si, na oglasnih deskah v poslovnih stavbah enot Elektra Maribor v Mariboru, Ptuju, Slovenski Bistrici, Gornji Radgoni, Murski Soboti in Ljutomeru, na Zavodu za zaposlovanje – Podravje in Pomurje ter v časnikih Večer in Vestnik.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Gospodarstvo