Članska ekipa NK Farmtech Veržej pričela s pripravami

Glede na zelo uspešen jesenski del sezone je cilj zadržati visoko mesto, oziroma nabiranje izkušenj ter priprava na naslednjo sezono, saj v Veržeju želijo ostati stabilen drugoligaš

Prlekija-on.net, petek, 10. januar 2014 ob 11:47
V Veržeju so pričeli s pripravami na spomladanski del sezone

V Veržeju so pričeli s pripravami na spomladanski del sezone

Priprave članske ekipe NK Farmtech Veržej, ki tekmuje v 2. SNL, so se pričele v četrtek, 9. januarja. Trener Zlatko Gabor (pomagata mu mladinski trener Zoran Osterc ter trener kadetov Marko Fajdiga), ima na razpolago 23 igralcev, med njimi tudi šest mladincev Maribora, ki igrajo v Veržeju na dvojno registracijo.

Pripravam so se pridružili tudi igralci, ki so v jesenskem delu igrali v Ljutomeru in Dokležovju, celotna mladinska ekipa ter sedem najperspektivnejših kadetov. Klub je zapustil samo Marko Karnet (Feldbach Avstrija), novih igralcev pa na prvem treningu ni bilo opaziti. Koristili bodo terene v Veržeju (stadion, umetna trava), telovadnico OŠ Veržej, ob vikendih pa so predvideni celodnevni treningi z vmesnim kosilom ter koriščenje bazena v termalnem kopališču v Banovcih.

Do začetka prvenstva (15. marec) bodo odigrali kar nekaj tekem. Do sedaj sta poznana le termina 18. januar z Mariborom ter 25. februar, ko bo nasprotnik avstrijski Gratkorn. Glede na zelo uspešen jesenski del sezone je cilj zadržati visoko mesto, oziroma nabiranje izkušenj ter priprava na naslednjo sezono, saj v Veržeju želijo ostati stabilen drugoligaš.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Šport