Izpolnite anketni vprašalnik in policiji pomagajte še izboljšati kakovost njihovega dela

Policija je uspešna toliko, kolikor so z njenim delom zadovoljni ljudje

Prlekija-on.net, četrtek, 23. januar 2014 ob 10:06
Policija

Policija

Do 31. januarja izpolnite kratek anketni vprašalnik ter policiji pomagajte še izboljšati kakovost njihovega dela.

Policija je uspešna toliko, kolikor so z njenim delom zadovoljni ljudje. Zgolj statistični podatki o varnosti, tudi če so še tako ugodni, niso edini dokaz njene uspešnosti. Med ključne kazalce kakovosti in učinkovitosti dela
policije zato sodijo tudi stališča prebivalcev o njenem delu.

Rešite anketo tukaj

"V slovenski policiji in ministrstvu za notranje zadeve se zavedamo, da lahko javnomnenjske raziskave bistveno izboljšajo razumevanje potreb in pričakovanj javnosti. Ugotovitve raziskav vzpodbujajo izboljšanje dela policije, kar krepi partnerski odnos med policijo in prebivalci. Vse to prispeva tudi k višji stopnji varnosti za vse prebivalce Slovenije", so zapisali ob anketi.

Dosedanji rezultati javnomnenjskih raziskav, od katerih je bila zadnja izvedena v letu 2009, so pokazali, da je raven zaupanja v slovensko policijo razmeroma visoka. "Vendar pa izkazanega zaupanja ne smemo jemati kot nekaj samoumevnega, temveč si moramo z učinkovitim delom in posluhom za potrebe ljudi prizadevati, da bi ga ohranili in celo izboljšali" so še dodali ter v ta namen pripravili kratek anketi vprašalnik, do katerega lahko dostopate na spletni strani policije: www.policija.si/anketa.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Kultura in izobraževanje