Ljutomerčanke uspešne v predkvalifikacijskem tekmovanju v twirlingu

Članice Twirling kluba Ljutomer so na predkvalifikacijskem tekmovanju dosegle odlične rezultate

Prlekija-on.net, ponedeljek, 27. januar 2014 ob 22:40
V Kanalu ob Soči je v soboto, 25. januarja , potekalo predkvalifikacijsko tekmovanje v twirlingu iz disciplin solo, solo pari in two baton. Udeležile so se ga tudi članice Twirling kluba Ljutomer ter dosegle naslednje odlične rezultate

Nastop v finalnem delu 18. Državnega prvenstva iz twirlinga, katero bo meseca aprila sta si priborili tekmovalki Živa Smodiš & Lucija Mesarič v disciplini C-solo pari mlajši junior, kjer sta zasedli 3. mesto. Prav tako sta si priborili finalni nastop v disciplini C-solo pari junior Benja Šmauc & Urška Dunaj z doseženim 2. mestom. Finalni nastop pa sta si prislužili tudi njuni klubski sotekmici Nadja Štelcl & Ines Kraner v diciplini C-solo pari junior, kjer sta dosegli 5. mesto. Na Primorsko smo se odpravili z avtobusom in vračali smo se v poznih urah, ampak nas to niti malo ni motilo, saj smo se zelo zabavali.

Njihov trener Anita Ketiš je na njih zelo ponosen in si želi, da bi se tako dobro ali pa še bolje odrezale tudi na predkvalifikacijskem tekmovanju iz kategorij freestayl in freestayl pari, katero bo potekalo meseca marca. Vse to pa seveda ne bi bilo možno brez podpore staršev in sponzorjev ter donatorjev.

Zato bi se na tem mestu še enkrat radi zahvalili vsem našim sponzorjem in donatorjem. Iskrena Vam hvala še enkrat, saj se nam brez Vaše pomoči ne bi uspelo tako dobro odrezati na tem predkvalifikacijskem tekmovanju.

Predsednica društva
Twirling kluba Ljutomer
Anita Ketiš


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Šport