8. Valentinov koncert na Razkrižju

Franc Gorza je pripravil bogat program v katerem so sodelovali Klapa Tramuntana, Saša Lendero, Spidi, Siniša Žunec, August Dvanajščak, Ansambel Franca Ocvirka, Plesna šola Urška, Bogdana Gorza in humorist Lajči

Jože Žerdin, ponedeljek, 10. februar 2014 ob 01:042
Nastopila je tudi Saša Lendero

Nastopila je tudi Saša Lendero

Vsako leto pred praznovanjem sv. Valentina v obmejni občini Razkrižje pripravijo Valentinov koncert. Letos je bil v nedeljo, 9. februarja, v kulturnem domu na Razkrižju, že 8. Valentinov koncert, katerega je pripravil prleški humorist in pevec Franc Gorza v sodelovanju z občino Razkrižje.

Valentinovega glasbeno - humorističnega koncerta se je udeležilo veliko domačih občanov in iz ostalih koncev Pomurja, prišlo pa je tudi veliko obiskovalcev iz sosednje Hrvaške. Ker se bliža Valentinovo, in je ta dan posvečen ljubezni in zaljubljenim, zato je bil ta koncert posvečen temu prazniku. Na ta praznik se tudi ptički ženijo, zato so to priložnost spekli majhne ptičke iz kvašenega testa katere je Franc Gorza ponujal obiskovalcem.

Na Valentinovem koncertu so nastopili pevci in pevke iz Slovenije in sosednje Hrvaške. Glavni organizator prireditve Franc Gorza je pripravil bogat program v katerem so sodelovali: Klapa Tramuntana, Saša Lendero, Spidi, Siniša Žunec, August Dvanajščak, Ansambel Franca Ocvirka, Plesna šola Urška, Bogdana Gorza in humorist Lajči. Ob koncu koncerta je bil tudi žreb vstopnic, kjer so bile bogate in praktične nagrade. Dvorana Kulturnega doma na Razkrižju je bila napolnjena do zadnjega kotička, obiskovalci so lahko poslušali slovensko in hrvaško glasbo, humorista Spidi in Lajči pa sta obiskovalce nasmejala do solza.

puli ponedeljek, 10. februar 2014 ob 11:05

Toti človik pa ma skos ene pa iste "fore", sicer pa je z izjemo Saške Lendero
nekšni trejekategorni koncert, meni osebno se je ne vidlo nikak... Žalosten

Tinek ponedeljek, 10. februar 2014 ob 18:36

Na Razkrižju se veselo družijo, dvorana puna, le tako dalje, tega marsikje manjka!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno