Tetover Dejan Marič iz Lipe v Milanu odnesel prvo in tretje mesto

Dosegel je 1. mesto v kategoriji »Best Friday« in 3. mesto v kategoriji »Best Black and White« tattoo

Bojan Sobočan, ponedeljek, 10. februar 2014 ob 09:55
Minuli vikend je v Milanu v Italiji potekala že 19. Milanska tattoo konvencija. Slednja slovi kot ena največjih in najbolj znanih v svetovnem merilu. Na konvenciji je sodelovalo 244 tetoverjev iz skupno 31 držav iz celotnega sveta in vseh kontinentov.

Tattoo konvencije v Milanu se je udeležil tudi Prekmurec Dejan Marič iz Lipe. Slednji je redni udeleženec domačih in tujih tattoo konvencij. Udeležba na tattoo konvenciji bo Dejanu zagotovo ostala v zelo lepem spominu, saj se je več kot odlično izkazal s svojim delom in dosegel zavidljive rezultate.

V petek se je Dejan dokazal z neverjetnim dosežkom in dosegel 1. mesto v kategoriji »Best Friday« in s tem dokazal, da se lahko kosa z vsemi najboljšimi tetoverji svetovnega kova. Ob tej priliki se je zahvalil za uro Bomberg, ki jo je prejel kot darilo za najboljši tattoo. Obenem se je zahvalil še svojemu sponzorju Cheyenne in Pantera ink za to, da verjamejo v njega in ga podpirajo na njegovi karierni poti.

Za piko na i pa je Dejan pobral še eno lovoriko in sicer je v soboto, na drugem dnevu konvencije v Milanu, zasedel še 3. mesto v kategoriji »Best Black and White« tattoo. Dejan je zelo ponosen na svoje dosežke, saj mu bodo zagotovo v veliko spodbudo za vnaprej. Slednji je svojo umetniško nadarjenost kazal že zelo zgodaj, saj je že v času osnovne šole zelo veliko risal. Na njegovi umetniški poti ga je vedno spodbujala in mu stala ob strani njegova družina in prijatelji ter stranke. Vsem se je tudi ob prejetju nagrade najlepše zahvalil. Dejanu želimo še veliko uspehov tudi v prihodnje, saj s svojim delom zagotovo promovira tako našo državo, pokrajino, svojo občino, kakor tudi svoj domači kraj.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno