Sredi belega dne odtujil denar in z njim kupil mobilni telefon ter cigarete

Po zaključenem pridržanju so 29-letnika odpeljali na zdravljenje v Psihiatrično bolnišnico Ormož

Prlekija-on.net, četrtek, 13. februar 2014 ob 12:461
Ukraden denar je uporabil za nakup mobilnega telefona in cigaret

Ukraden denar je uporabil za nakup mobilnega telefona in cigaret

V sredo, 12. februarja, okoli 11.30, je 29-letni moški izkoristil nepazljivost prodajalke v eni od trgovin v Ormožu, iz blagajne odtujil 260 evrov gotovine in s kraja pobegnil. Po izvršeni tatvini je odšel v bližnjo prodajalno z mobilnimi telefoni in z ukradenim denarjem kupil mobilni telefon ter cigarete.

Okoli 11.40 so ga ormoški policisti prijeli približno 200 metrov stran od kraja, kjer je izvršil drzno tatvino in ga pridržali. Ob prijetju so mu zasegli mobilni telefon, cigarete in preostanek denarja. Po zaključenem pridržanju so ga odpeljali na zdravljenje v Psihiatrično bolnišnico Ormož, policisti pa ga bodo kazensko ovadili.Komentarji (1)

zoblpaluk četrtek, 13. februar 2014 ob 13:47

Sredi belega dne odtujil denar in z njim kupil mobilni telefon ter cigarete…ja normalno ka sredi dneva, ponoči je revež ne moga, če so trgovine zaprete. Pa sam 10 min je minilo od tatvine, te so ga pa že prijeli, mezmes je še folga kupiti mobi pa čike, toti pa je hiter. Pa vem ka so ga venda ne poslali na zdravljenje zaradi tatvine, je že kej drugega še moglo biti, sam da je tak napol napisano. No, vsej čike bi mu lehko pistili bogemi nepridipravi Pomežik

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.

Morda vas zanima tudi


Več v Črna kronika

Policija

Voznik v trčenju huje telesno poškodovan

petek, 15. februar 2019 ob 09:02