Valentinov koncert ob dalmatinskih zvokih

Oliver Dragojević je skupaj z Dupini ter klapo Intrade & Tomislavom Bralićem nastopil na Valentinovem koncertu v Ljutomeru

Prlekija-on.net, nedelja, 16. februar 2014 ob 11:304
Oliver Dragojević, foto: Marjan Dovečar

Oliver Dragojević, foto: Marjan Dovečar

Po štirih letih se je v Ljutomer ponovno vrnil Oliver Dragojević, ki je skupaj z Dupini ter klapo Intrade & Tomislavom Bralićem nastopil na Valentinovem koncertu v športni dvorani ŠIC, ki je bila nabito polna.

Odlične vokalne interpretacije, ob spremljavi klavirja in kitar je bilo zagotovilo za posebno romantično doživetje predvsem za predstavnice nežnejšega spola. Da pa je koncert bil res popoln, se je Oliverju na odru pridružila še klapa Intrade z odličnim solistom Tomislavom Bralićem, ki je nedvomno trenutno ena najbolj priljubljenih klapskih zasedb v sosednji Hrvaški in seveda tudi pri nas, kar so dokazali v soboto zvečer.

Tomislav Bralić ima z Oliverjem posneto tudi pesem Škrinja jubavi, ki so jo na koncertu tudi zapeli, zapeli pa so tudi ostale svoje uspešnice. Tudi Oliver je publiki zapel vse svoje večje hite in romantične skladbe za vse zaljubljence.

Na koncertu, ki ga je pripravilo podjetje Vaščanka TP d.o.o., so podarili tudi 7 dnevni paket za 2 osebi v hotelu Fontana na Jelsi na otoku Hvar. Nagrado so prispevali Fontana hoteli apartmani d.o.o. Jelsa Croatia in turistična zajednica Jelsa.

Spodaj si lahko ogledate tudi nekaj video utrinkov.









Več v Družabno