Pričela se je Prleška judo liga za najmlajše

Prleška judo liga za najmlajše je namenjena pridobivanju prvih tekmovalnih izkušenj in krepitvi otrokove samozavesti

Nuša Novak, sreda, 19. februar 2014 ob 16:03
Prleška judo liga za najmlajše

Prleška judo liga za najmlajše

Leto je spet naokoli in tako kakor vsako leto, se je tudi v letošnjem letu 2014, pričela Prleška judo liga za najmlajše 2014, ki je namenjena pridobivanju prvih tekmovalnih izkušenj in krepitvi otrokove samozavesti. Prilagojena je otrokovim sposobnostim in znanju, ki so ga do sedaj pridobili na treningih. Liga bo prav tako kakor do sedaj, potekala v štirih kolih oz. terminih.

Prvi turnir je potekal v nedeljo, 16. februarja, v judo dvorani v ŠIC-u Ljutomer. Liga je razdeljena po starostnih kategorijah, spolu in teži. Turnir se je pričel ob 13.00 uri z letniki 2007 in končal približno ob 18.00 uri, z letniki 2004 in 2003. Otroci so bili razporejeni v skupine do 5 tekmovalcev.

Kljub temu, da je bilo število tekmovalcev v 1. kolu letošnje lige nekoliko manjše, zaradi letnemu času primernih različnih obolenj, pa so bili vsi prisotni tekmovalci zelo pozitivno in odlično tekmovalno razpoloženi.

Iskrene čestitke vsem mladim tekmovalcem in veliko uspehov na naslednjem kolu, ki bo predvidoma v nedeljo, 16. marca.

Spodaj še je video utrinek kako izgleda judo liga za najmlajše.



Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Šport