Predpustna erotična trgovina

V DOSOR-ju humoristi predstavili predpustni »Sex shop«

Filip Matko, sreda, 26. februar 2014 ob 19:11
Artikli v trgovini z erotičnimi pripomočki

Artikli v trgovini z erotičnimi pripomočki

V DOSOR-ju, Domu starejših občanov Radenci, so 26. februarja dopoldne člani domske humoristične skupine (trojica zaposlenih !) postregli s posebnim presenečenjem. Predstavili so namreč trgovino z erotičnim perilom in erotičnimi pripomočki – Sex shop ter del dogajanja v njej.

Tako so v okviru tradicionalnih humorističnih nastopov, ki jih pripravijo enkrat mesečno, v tokratnem »Sex shopu« nastopili: sestra Helga (Tatjana Geč), pacient Jožek (Blaž Himelrajh) in Jožekova žena Frančika (Vesna Razboršek). Najprej je prišel v trgovino Jožek ter si ob spremstvu sestre Helge ogledal različne erotične pripomočke (modre tabletke, kondomi različnih barv, bič, lutka za napihnit…).

Oba skupaj sta pričakala še prihod Jožekove žene Frančike, ki pa je prišla otovorjena z dvema vrečkama, s klasičnega nakupa prehranskih izdelkov. Frančika se je čudila novoodprti trgovini, za katero še sploh ni slišala, kakor tudi vsemu, kar so v trgovini ponujali kupcem.

Sledil je zatorej pogovor trojke o novoodprti »Sex shop« trgovini, ki je po prepričanju Frančike povsem odveč. Toda ob tem nezanimanju za artikle v trgovini jo z različnimi darilci preseneti sestra Helga (banane, kondomi, japonske kroglice…). Ob tem si Frančika jezo vsaj malo ohladi zaradi mnogih odsotnosti moža Jožeka od doma ter celo dovoli Jožeku, da gre z drugimi darilci v svojo tradicionalno »svetišče« - gostilno. Tam bi naj z darilci iz »Sex shop-a« presenetil natakarico, v katero je že dalj časa zagledan.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno