Odmevala je prleška glasba, ples, pesem in recitacija

Člani Kulturnega društva Manko Golar Ljutomer ob dnevu žena razveselili stanovalce v domu starejših v Rakičanu

Jože Žerdin, sobota, 8. marec 2014 ob 13:42
KD Manko Golar Ljutomer nastopili v Rakičanu

KD Manko Golar Ljutomer nastopili v Rakičanu

Tudi v Domu starejših Rakičan pri Murski Soboti je delovna terapija pod vodstvom Sonje Kolbl v petek, 7. marca, v večnamenskem prostoru v domu pripravila kulturno prireditev, ki je bila posvečena dnevu žena. Kulturne prireditve se je udeležilo veliko stanovalcev doma in zaposlenih.

Tokratno kulturno prireditev so oblikovali in pripravili člani Kulturnega društva Manko Golar Ljutomer. Nastopile so sekcije; folklorna skupina Prlek, godci ljudskih viž Zvonček, Ljudski pevci Slavček in recitacijska sekcija. V imenu društva je vse skupaj pozdravil predstavnik društva, vsem skupaj zaželel veliko zdravja, sreče, veselja in kulturnega uživanja. Skozi kulturni program je odmevala prleška glasba, ples, pesem in recitacija.

Člani Kulturnega društva Manko Golar Ljutomer so vse navzoče obdarili z vrtnico in pecivom. Delovna terapija doma pa je za to priložnost naredila spominček v obliki srčka na katerega so zapisali, »žive naj ženske tega sveta, naj živi praznik dneva žena«.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Kultura in izobraževanje