Twirlerke so znova požele odlične rezultate

Tekmovale so v disciplinah freestyle ter freestyle pari

Prlekija-on.net, ponedeljek, 10. marec 2014 ob 08:42
Predkvalifikacijsko tekmovanje v twirlingu

Predkvalifikacijsko tekmovanje v twirlingu

Članice Twirling kluba Ljutomer so se ta vikend v soboto, 8. marca, udeležile predkvalifikacijskega tekmovanja v twirlingu v Slovenski Bistrici. Tekmovale so v disciplinah freestyle ter freestyle pari. Klub je imel 14 tekmovalnih nastopov.

V močni konkurenci so si tekmovalke priborile več kot odlične rezultate. Lea Zabavnik in Urška Sever sta v disciplini C-freestyle pari str. junior dosegli 6. mesto, njuni klubski kolegici Benja Šmauc in Urška Dunaj pa sta v disciplini C-freestyle pari junior osvojili 2. mesto. V disciplini C-freestyle str. junior je Lea Zabavnik osvojila 9. mesto ter v disciplini C-freestyle junior je Benja Šmauc osvojila 10. mesto. Tekmovalke se bodo znova pomerile s svojimi tekmicami meseca aprila na finalnem delu tekmovanja. To bo potem že 18. Državno prvenstvo iz twirlinga.

Predsednica društva in trenerka twirling kluba Ljutomer, Anita Ketiš, se na tem mestu zahvaljuje vsem staršem, kateri zvesto podpirajo svoje otroke ter jim stojijo ob strani ob njihovih vzponih, kakor tudi njihovih padcih. Iskreno pa se zahvaljuje tudi vsem njihovim zvestim navijačem.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Šport