Romali bodo k Kraljici miru v Međugorje

Tridnevno potovanje se je v teh letih zelo dobro uveljavilo

Marjan Slavič, torek, 11. marec 2014 ob 16:43
Međugorje

Međugorje

Turistična agencija Dejana Dvoršaka iz Lomanoš, že peto leto po vrsti, organizira tradicionalno romanje, k Mariji Kraljici miru v Međugorje. Takšno tridnevno potovanje, ki je nekako izpeljano in zaokroženo v smislu, da se ogleda spotoma zanimive kraje in turistične bisere sosednjih republik Hrvaške ter Bosne in Hercegovine ter seveda glavnega cilja Međugorja, se je v teh letih zelo dobro uveljavilo.

Letošnji turistično potovalni aranžma, ki bo med 20. in 22. junijem, tako zajema vrsto zanimivosti ter ogled, kot so: Banja Luka, Jajca, Titovega podzemnega bunkerja pri Konjic BiH, Mostarja, Hrvaški Lurd – Vepric pri Makarski, Slapovi Kravica ter seveda glavnega cilja obisk in počastitev Marije Kraljice miru v Međugorju.

Te dni se je pričelo zbiranje prijav, vse pa kaže da je tudi letos zelo dober odziv saj se avtobus zelo hitro polni, kar je odraz, da so takšna potovanja, ki so zelo cenovno ugodna, zanimiva ter priljubljena, pritegnejo vedno večje število ljudi.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Kultura in izobraževanje