Med P&F in KZ Ormož še brez dogovora

Nastali spor bodo poskušali razčistiti po pravni poti

Prlekija-on.net, sreda, 12. marec 2014 ob 09:01
P&F Jeruzalem Ormož

P&F Jeruzalem Ormož

V ponedeljek, 10. marca, so se v prostorih Kmetijske zadruge Ptuj ponovno sestali predstavniki ormoških vinogradnikov, Kmetijske zadruge Ormož, Kmetijske zadruge Ptuj in družbe P&F Jeruzalem Ormož. Sestanka se je udeležil tudi Vladimir Puklavec, lastnik družbe P&F.

O nadaljnjem sodelovanju med P&F in KZ Ormož
O nadaljnjem sodelovanju med P&F in KZ Ormož

Prave rešitve za nesoglasja tudi tokrat niso našli, kot pa je ob tem povedal Mirko Kosi, predsednik Upravnega odbora KZ Ormož, so sklenili, da si najdejo mediatorja ter rešitev najdejo z njegovo pomočjo. Za četrtek pripravljajo tudi novinarsko konferenco, kjer bodo povedali več.

Mitja Herga, direktor P&F Jeruzalem Ormož in P&F Jeruzalem Ljutomer, pa je glede ponedeljekovega sestanka podal izjavo: "Na včerajšnjem sestanku smo se dogovorili, da bomo nastali spor poskušali razčistiti po pravni poti. To bomo naredili v najkrajšem možnem času."

Že prejšnji teden pa so na novinarski konferenci, ki so jo pripravili pri P&F dejali, da so do KZ Ormož poravnali vse obveznosti in da plačujejo skladno s pogodbo ter podali še nekaj dejstev o stanju in nadaljnjem sodelovanju med njimi.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Gospodarstvo