Projekt »Radi delamo dobro« tudi v Prlekiji

V okviru projekta bo Mercator ob pomoči svojih kupcev med sto zmagovalnih lokalnih društev razdelil donacijo v skupni vrednosti 100.000 evrov

Prlekija-on.net, sobota, 29. marec 2014 ob 13:43
Projekt Radi delamo dobro

Projekt Radi delamo dobro

»Svoje bližine do okolja, v katerem delujemo, ne vidimo samo kot fizično bližino naših trgovin, saj naše kupce do najbližje Mercatorjeve trgovine v povprečju loči le 500 korakov. Svojo bližino z okoljem vidimo tudi v povezanosti in sobivanju s kraji, v katerih se nahajamo, in njihovimi prebivalci«, v Mercatorju pojasnjujejo svojo podobo najboljšega soseda.

Z namenom vračanja dobrega v lokalno okolje, v katerem deluje, Mercator v mesecu aprilu v izbranih stotih lokalnih trgovinah po vsej Sloveniji izvaja projekt Radi delamo dobro. V okviru projekta bo ob pomoči svojih kupcev med sto zmagovalnih lokalnih društev razdelil donacijo v skupni vrednosti 100.000 evrov.

V ta projekt so vključene tudi trgovine MARKET IZVIR SV. JURIJ OB ŠČAVNICI, Ulica dr. Antona Korošca 1, Sv.Jurij ob Ščavnici, MARKET MARJANCA, Mladinska ulica 2, Gornja Radgona in MARKET RADGONSKA CESTA RADENCI, Radgonska cesta 9 f, Radenci.

V teh trgovinah bo v času od 1. aprila do 30. aprila 2014 potekalo prav posebno glasovanje. Kupci boste do konca aprila ob vsakem nakupu prejeli poseben žeton, s katerim lahko oddate svoj glas podpore enemu izmed treh predlaganih kandidatov za prejem donacije.

V Sv. Juriju ob Ščavnici so kandidati:
  • Enota vrtec v sklopu - Osnovna šola Sveti Jurij ob Ščavnici, Ul. Edvarda Kocbeka 4, 9244 Sveti Jurij ob Ščavnici
  • Prostovoljno gasilsko društvo Sveti Jurij ob Ščavnici, Ul. Dr. Antona Korošca 5, 9244 Sveti Jurij ob Ščavnici
  • Društvo podeželske mladine Sveti Jurij ob Ščavnici, Ulica doktor Antona Korošca 21, 9244 Sveti Jurij ob Ščavnici
V Gornji Radgoni:
  • Prostovoljno gasilsko društvo, Gasilska cesta 2, 9250 Gornja Radgona
  • Vrtec Manka Golarja Gornja Radgona, Kocljeva ul. 2, 9250 Gornja Radgona
  • Društvo diabetikov Gornja Radgona, Partizanska c. 5, 9250 Gornja Radgona
V Radencih pa:
  • Turistično društvo Radenci, Radgonska cesta 27, 9252 Radenci
  • Vrtec Radenci, Titova c. 1, 9252 Radenci
  • Nogometni klub Slatina, Slatinska c. 2, 9252 Radenci
Žetoni se oddajajo v posebno glasovalno skrinjico, ki se nahaja ob blagajni v tej Mercatorjevi trgovini. Ob zaključku glasovanja bo društvo, ki bo prejelo največ glasov kupcev, prejelo Mercatorjevo donacijo v vrednosti 1.000 evrov, sredstva pa bo namenilo za izvedbo konkretnega projekta, s katerim se potegujejo za donacijo. Nagrajeni pa bosta tudi ostali dve udeleženi društvi.

Več o projektu, sodelujoči trgovini in društvih si lahko preberete tudi na www.mercator.si.

Vabljeni v te Mercatorjeve trgovine, kjer lahko odločite, kdo bo prejemnik Mercatorjeve donacije.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Kultura in izobraževanje