Tretjič Ženska razvajanja v Sofiji

Na delavnici ličenja, so se udeleženke naučile kaj skriti, kaj poudariti tako, da bodo določeni predeli prišli še bolj do izraza ter poudarili njihovo lepoto

Bojan Sobočan, ponedeljek, 31. marec 2014 ob 08:45
Ženska razvajanja v Sofiji

Ženska razvajanja v Sofiji

V pete, 28. marca, je v Medgeneracijski hiši Sofija Lendava potekala že tretja zapovrstjo delavnica v sklopu delavnic »Ženska razvajanja«, ki jih izvajajo skozi celoten mesec marec.

V mesecu marcu so potekale že tri delavnice in sicer prva na temo testiranja kože ter nego obraza. Sledila je delavnica v kateri so se udeleženke urile v urejanju obrvi, puljenju dlačic ter masaži obraza.

Na petkovi delavnici ličenja, so se udeleženke pod vodstvom Milene Pozderec in Mojce Pozvek naučile kaj skriti, kaj poudariti tako, da bodo določeni predeli prišli še bolj do izraza ter poudarili njihovo lepoto. Milena in Mojca sta udeleženkam prenesli veliko koristnih nasvetov glede poteka ličenja, kako je potrebno kombinirati barvne odtenke, na katere stvari morajo biti pozorne in kako se je potrebno naličiti za posamezne priložnosti. Delavnica je bila zelo uspešna in zaradi velikega zanimanja bodo pripravili ponovitev delavnice 4.4.2014. Milena Pozderec vodi Oriflame skupino v Pomurju, ki je ena najuspešnejših v Sloveniji.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno