SEDEŽNE GARNITURE NATUZZI

Prlekija-on.net, torek, 8. april 2014 ob 14:15
SEDEŽNE GARNITURE NATUZZI

SEDEŽNE GARNITURE NATUZZI

Natuzzi Italia je znamka življenjskega sloga, ki uteleša lepoto in strast, njeno vodilno načelo pa je italijanski slog. Sedežne garniture Natuzzi so avtentični izdelki, ustvarjeni v Italiji, ponujajo s prepoznavno obliko, obširen izbor pohištva in dodatkov, skupaj s svetili, mizami, preprogami, vazami in pohištvom, pa tudi z jedilnimi mizami in stoli, kot rešitev za življenje v popolni harmoniji.

UNIKATNA ZGODBA

… je zgodba Pasquala Natuzzija, moža, ki je pri le 19 letih v majhni delavnici začel izdelovati sedežne garniture. To je zgodba podjetja, ki je postalo vodilno v svetu. Zgodba o sanjah: da postaneta udobje in harmonija del življenja vsakega posameznika, z inovativnimi zamislimi in brezkompromisno kakovostjo. Zgodba blagovne znamke Natuzzi Italia je postala veliko več kot le ime: trdo delo in več kot polovico stoletja trajajoča strast sta postala sinonim za dizajn, kakovost in izključno italijansko rokodelstvo.
Zdaj podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 1959, oblikuje in izdeluje široko paleto oblazinjenega pohištva in je največji proizvajalec sedežnih garnitur ter vodilno podjetje na področju usnjarskopredelovalne industrije na svetu.
Svoje inovativne in moderne sedežne garniture, zofe in fotelje visoke kakovosti izvaža v 123 držav,na 5 celin.

SEDEŽNE GARNITURE IZDELANE V ITALIJI

Vsaka sedežna garnitura podjetja Natuzzi Italia izstopa po svoji obliki in izdelavi italijanske kakovosti. Izdelki Natuzzi Italia so zasnovani in izdelani v Italiji, celotno verigo izdelave pa neposredno nadzoruje podjetje Natuzzi – vse od oblikovanja, strojenja usnja, sestavljanja izdelkov, izbora vrste lesa in barv ter postopka oblazinjenja. To kaže jasno predanost podjetja, da zavaruje kakovost svojih kreacij, hkrati pa spoštuje najstrožje evropske uredbe. To je tudi razlog, da so sedežne garniture Natuzzi potrjene in kvalificirane kot 100 % italijanske.

STRAST USNJENE SEDEŽNE GARNITURE

Usnje Natuzzi Italia združuje odlično strokovno znanje obrtnikov z novimi in prefinjenimi tehnologijami, saj predstavlja najboljše iz svetovnega izbora in je v obratih Natuzzi Italia obdelano izključno s 23-stopenjskim postopkom strojenja. Usnje v sedežni garnituri je naravno in trpežno, saj gre za organski material, ki sčasoma postaja čedalje lepši. Na voljo sta dve vrsti usnja Natuzzi Italia: naravno in protecta. Naravno je na dotik izjemno mehko in je obdelano z namenom ohraniti izvirne značilnosti kože. Avtentičnost in znak vrhunske kakovosti lahko prepoznamo zaradi raznovrstnosti vlaken, žilavosti in barv. Ta izbira je za ljubitelje usnjene sedežne garniture popolna. Usnje Protecta je neverjetno močno in trpežno. Prekrito je s tanko zaščitno plastjo, ki ga varuje pred madeži in obrabljenostjo ter ohranja njegovo lepoto nedotaknjeno. Usnje Natuzzi Italia predstavlja podjetje: je več kot le material, je zgodba o strasti, zaradi katere je to podjetje postalo vodilno v svetu. Popolno za praktične ljudi.

PRIZADEVANJE ZA POPOLNO KAKOVOST

Pri podjetju Natuzzi ima kakovost neomejeno vrednost, saj predstavlja vrednoto in bogastvo pomena. Temu je prilagojen izbor materialov, ki morajo uspešno opraviti nešteto testov odpornosti in varnosti, kar zagotavlja najboljšo in dolgotrajno trpežnost sedežnih garnitur. Podjetje je s poudarkom na varstvu okolja ustvarilo posebne napredne smernice upravljanja za vsako stopnjo izdelave in oblikovanja. Podjetje Natuzzi je za sedežne garniture prejelo različna priznanja in certifikate: leta 1995 ISO 9001 Quality Management System Certification, za tem priznanje ISO 14001 Environmental Management System Certification decembra 2001 in ISO 9001/2000 Integrated Quality/Environmental Management System Certification julija 2003.

Spoznajte sedežne garniture Natuzzi.

Sedežna garnitura Revive

Oglasno sporočilo


Več v Slovenija